Comercializarea prin internet a produselor specifice Sărbatorilor Pascale, în vizorul DSVSA Argeş

În această perioadă, DSVSA Argeș acordă atenție producerii si comercializării de către persoane particulare a produselor specifice Sărbătorilor Pascale – cozonaci, friptură și drob de miel, chiar şi ouă roșii – fără a deține documente legale de funcționare si documente care să ateste că respectivele preparate sunt sigure pentru consum, acestea fiind preparate în bucătăriile din gospodăriile proprii.

„Pe această cale transmitem consumatorilor să achiziționeze produse alimentare doar din unități autorizate sau înregistrate sanitar veterinar, să evite achiziționarea de la persoane neautorizate chiar dacă prețurile par atractive, expunându-se astfel riscului de îmbolnăvire.

Sfătuim consumatorii care au achiziționat produse despre care au suspiciuni cu privire la calitatea sau salubritatea lor, sau consideră că sunt produse în spații neaprobate sanitar veterinar, să depună sesizări la instituțiile abilitate ale statului”, ne-a declarat directorul executiv al DSVSA Argeş, dr. Dumitru-Sorin Sorescu.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply