Filarmonica Pitești organizează vineri, 19 ianuarie, de la ora 18:00, la Centrul Multifuncțional, concertul jazz&pop susținut de Trio Jazz&Pop Pitești (pianistul Victor Buștean, chitaristul Alexandru Iordache și percuționistul Gabriel Barani) și solista Sorina Georgiana Rotaru. În program: „Just a Gigolo”, „Dream a little dream of me”, „Don’t get around much anymore”, „Só Danço Samba”, „It don’t mean a thing if you ain’t got that swing”, „LOVE”, „Agua de beber”, „My one and only love”, „Puttin on The Ritz”, „What a wonderful world”, „I got rhythm” și „My shining hour”.

„Sorina Georgiana Rotaru este din Craiova, a absolvit Universitatea Naţională de Arte Bucureşti, are un master în compoziţie jazz la Universitatea Națională de Muzică din București. Vocalistă de jazz a lansat în 2022 cel dintâi album – Open Your Wings. O selecție de nouă piese reprezentative pentru jazz, pe care interpreta adoră să le cânte, scrise de compozitori precum Cole Porter sau George Gershwin și rearanjate de muzicienii cu care a colaborat, respectiv Alexandru Olteanu, Andrea Caruso, Iulian Nicolau. Traseul profesional al Sorinei Georgiana Rotaru a însemnat mult studiu, repetiții și ore de canto”.

Despre Sorina Georgiana Radu, presa de specialitate scrie că „are șansa de a se înscrie pe axa legendară a jazz-ului autohton generată de Aura Urziceanu, continuată de Anca Parghel și cu un prezent vivace azi, al Luizei Zan sau al Nadiei Trohin”.

Biletele pot fi achiziționate de la casieria instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia fiind 40 lei sau 30 lei, în funcție de categoria locului. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducerile aferente!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.