Pentru executarea lucrărilor de construcție a Lotului 5 Pitești-Curtea de Argeș al Autostrăzii Sibiu-Pitești, constructorul angajează 316 muncitori calificați. Locurile de muncă vacante sunt următoarele: 200 posturi de fierar betonist; 100 posturi de dulgher; 1 post de operator buldozer; 1 post de operator greder; 10 posturi de inginer căi ferate, drumuri și poduri; 2 posturi de operator calculator; 2 posturi de primitor-distribuitor.

Candidatul ideal: este calificat în domeniul locului de muncă pentru care aplică; are cel puțin un an experiență; este motivat să lucreze și să învețe. Mai multe detalii și informații pot fi solicitate la următorul număr de telefon: 0722.101.802.

Persoanele interesate pot aplica prin trimiterea unui CV pe e-mail la una dintre următoarele adrese: m.mateias@astaldi.com/v.schinteie@astaldi.com sau pot depune CV-ul la Birourile Administrative Astaldi (Școala Veche) din satul Vâlcelele, comuna Merișani, judeţul Argeș.

Mihai Cristian BOBI

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.