Consultări pe tema constituirii Consiliului Consultativ pe Probleme de Tineret Argeș

Astăzi, la sediul Consiliului Județean, vicepreședintele Adrian Dumitru Bughiu a avut o nouă rundă de consultări pe tema constituirii Consiliului Consultativ pe Probleme de Tineret Argeș.

La întâlnirea cu vicepreședintele C.J. Argeș împreună cu Roxana Stoenescu, director executiv Direcţia Cultură, Turism şi Tineret, au participat asociațiile de tineret, reprezentanți ai Primăriei Pitești, Direcției pentru Sport și Tineret Argeș, Fundației Județene de Tineret.

„Cred că înființarea unui Consiliu Consultativ pe Probleme de Tineret la nivelul județului Argeș este o temă importantă, pentru că în acest fel ar putea fi identificate mai corect atât necesitățile tinerilor, cât și posibilele proiecte de anvergură, prin politici publice de tineret, menite să rezolve aceste provocări. Draftul Regulamentului de organizare și funcționare al Consiliului Consultativ pentru Probleme de Tineret propus de C.J. Argeș, a fost dezbătut cu toți participanții” – Adrian Bughiu, vicepreședinte Consiliul Județean Argeș.

Forma discutată astăzi va fi publicată pe site-ul C.J. Argeș pentru eventuale propuneri și completări, urmând ca forma finală să fie adoptată prin hotărâre a Consiliului Județean Argeș.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply