Astăzi, 2 iunie 2023, 100 de copii din comuna Corbeni, județul Argeș, au avut parte de o celebrare a lor așa cum se cuvine!

Dis-de-dimineață ne-am strâns la Căminul Cultural din Oești, cu mic, cu mare, surori, frățiori, prieteni sau verișori, ce ne sunt beneficiari ai proiectului derulat de Fundația Copii în Dificultate, „Educație pentru un viitor mai bun” – program de tip After-School pentru elevii cu risc de abandon școlar din medii rurale defavorizate, realizat cu sprijinul financiar al Nuclearelectrica!

Între timp, noi, membrii echipei CID, alături de profesorii voluntari, îi așteptam pe cei mici cu nerăbdare pentru a ne bucura la unison de ceea ce le-am pregătit!

Vizibil emoționați, copiii au luat loc pe scaune, iar curând s-a așternut liniștea.

Oare de ce ne-am strâns noi azi aici?

Ei bine, după ce li s-au făcut cu multă căldură urările de bun venit și felicitările cu ocazia zilei ce tocmai trecuse, dna Florina le-a făcut cunoscut programul cu activitățile care aveau să se desfășoare!

Petrecere noastră a început, așadar, cu un spectacol de teatru de păpuși! Piesa interpretată de către echipa actorilor de la Vâlcea s-a intitulat CURCUBEUL.

Râsete, zâmbete, suspans și muuultă interacțiune au reușit să stârnească actorii pe parcursul piesei, entuziasmul copiilor culminând când au aflat că aceștia mai au niște surprize pentru ei.

Au urmat, deci, o serie de activități ludice, creative și amuzante care s-au dovedit a fi pe placul copiilor:

  • ANIMĂLUȚELE DIN BALOANE, o reală încântare!
  • JOCUL „Simon says!”, o activitate de grup extrem de nostimă, ce le-a oferit copiilor un boost de bună dispoziție!
  • TRENULEȚUL CU DANS! Profesori, copii și membrii CID au format un tren luuung, pe care l-au animat în ritm de dans.

Dar știți, surprizele pot apărea de oriunde! Și noi am fost surprinși plăcut de un băiețel, beneficiar al proiectului nostru, care ne-a încântat cu un minunat mini-recital la saxofon. Ținem să îl mai felicităm încă o dată și îi dorim mult succes în calea sa artistică!

După un program binemeritat, însă destul de solicitant energetic, micuții noștri și-au reîncărcat bateriile cu un prânz pe cinste!

A fost un moment plăcut, în care am reușit să îi unim laolaltă pe cei 100 de beneficiari, dându-le prilej să se cunoască, să socializeze și să lege prietenii.

Pentru că atât noi, cât și prietenii noștri de la S.N. Nuclearelectrica SA., știm cât de importantă este sănătatea corpului, tot cu sprijinul lor, am pregătit 100 de pachete cu materiale de igienă personală pe care le-am distrbuit beneficiarilor înainte de a ne lua rămas bun!

Mulțumim din suflet, #SNNuclearElectricaSA, pentru că ați făcut posibilă toată magia momentelor de azi!

Art and Crafts CID RO Corbeni

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.