Corbeni: Testare gratuită în vederea prevenirii cancerului de col uterin

Joi, 21 septembrie 2023, între orele 12:30-17:00, Caravana pentru testarea GRATUITĂ în vederea prevenirii prevenirii cancerului de col uterin și ovarian, Papanicolau și/sau HPV, oferită de Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului „Alessandrescu-Rusescu”, va sosi în comuna Corbeni, județul Argeș.

Locația va fi la Centrul de îngrijire copii din satul Oeștii-Ungureni, comuna Corbeni, județul Argeș.

Procesul de testare constă în efectuarea Testelor Babeș-Papanicolau (24-29 ani) și HPV (30-64 ani).

Testul este adresat tuturor femeilor cu vârstă cuprinsă între 24-64 de ani cu domiciliul în comuna Corbeni și în localitățile învecinate.

Participarea la testare nu necesită costuri, efectuarea Testelor Babeș-Papanicolau și HPV este GRATUITĂ indiferent dacă aveti asigurare de sanatate sau nu, indiferent dacă sunteți înscrisă sau nu la medicul de familie.

Asupra dumneavoastră trebuie să aveți actul de identitate și o copie a cărții de identitate.

Pentru mai multe informații referitoare la ceea ce presupune posibilitatea participării dumneavoastră la programul de testare gratuit, vă rugăm să vă adresați Compartimentului Asistență Socială din cadrul Primăriei Corbeni. Persoane de contact: Georgiana Frumosu – 0722.509.259; Ionela Andrei – 0745.859.443.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply