Tema pe care o abordează astăzi, 13 martie 2023, Uniunea Națională a Barourilor din România, prin campania „Fii avocat în școala ta!”, este una extrem de serioasă pentru că, din păcate, realitatea „morții albe” este amenințătoare în rândul tinerilor noștri.

Nu mai putem nici nega, nici subevalua riscurile la care sunt supuși, în primul rând adolescenții.

Niciun efort de timp, sau alte resurse, nu este prea mare din partea autorităților și a societății civile, pentru a-i feri de pericol.

Droguri consumate individual, traficanți, violență, înseamnă evoluție alterată a tinereții pentru cei care au căzut victime, cu repercusiuni inimaginabile.

Împreună trebuie să găsim soluții, pe de o parte, pentru a diminua efectele negative ale acestui flagel în scoală și în locurile publice, pe de alta, pentru a face prevenție!

În acest sens, prof. dr. Cătălin Țone (Academia de Poliție), şef Serviciu Antidrog, și-a prezentat cartea “Marijuana, zborul spre iad”, un volum care reflectă drama tinerilor distruși de dependența “albă”.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.