În data de 27.11.2021, începând cu ora 09.00 se va desfăşura o nouă campanie de sterilizare gratuită la Serviciul de Gestionare a Câinilor fără stăpân Curtea de Argeş, din str. Victoriei nr. 102S.

Deţinătorii de animale sunt rugaţi să respecte următoarele recomandări:

  • animalele nu vor fi hrănite cu cel puţin 8 ore înainte de ora programată şi minim 4 ore după sterilizare;
  • animalele vor fi ţinute în încăperi încălzite cel puţin 24 de ore după sterilizare;
  • animalele vor fi transportate atât la sosire, cât şi la plecare confortabil, astfel încât să nu se producă accidente nedorite;
  • animalele ce urmează a fi sterilizate trebuie să aibă minim vârsta de 11 luni.

Programările se vor face la numărul de telefon 0742.054.480, în intervalul orar 09.30-15.00, zilnic, de luni până vineri. Înscrierile rămân deschise până în momentul atingerii limitei propuse de 25 de animale!

Deţinătorii de animale sunt rugaţi să respecte ora stabilită prin programare pentru a evita timpul de aşteptare, de asemenea să aibă asupra lor cartea de identitate necesară întocmirii fişei de sterilizare şi carnetul de sănătate al animalului (în cazul în care există). În situaţia în care se cunosc probleme medicale (alergii, intervenţii chirurgicale, boli cronice etc.), sunteţi rugaţi să informaţi organizatorii campaniei.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.