Elevii de la Școala Gimnazială „Matei Basarab”, în vizită la sediul Poliţiei Locale Pitești!

În cadrul Programului național „Școala altfel”, 50 de elevi de la Școala Gimnazială „Matei Basarab” au vizitat miercuri, 29 martie 2023, sediul Poliției Locale Pitești, însoțiți de profesorii Preda Tudorița și Ilie Liliana-Luminița. Prin această activitate, copiii au avut oportunitatea de a cunoaște lucruri noi și de a interacționa cu polițiștii locali, de la care au aflat detalii despre acţiunile pe care aceştia le desfăşoară zilnic.

Gazdele le-au prezentat maşinile de poliţie cu mijloacele de semnalizare acustică şi vizuală, de care copiii au fost impresionaţi, şi, totodată, acestora le-au fost explicate reguli de circulaţie rutieră şi reguli de comportament. Elevii au adresat polițiștilor întrebări, iar răspunsurile primite i-au ajutat să înțeleagă rolul poliției locale în cadrul comunității noastre.

A fost o experiență memorabilă pentru copii, iar unii dintre ei deja știu ce vor deveni atunci când vor fi mari – polițiști!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply