📌 Sâmbătă, 29 iunie 2024, de la ora 18:00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat în premieră filmul „Soții de militari”. Așadar… În timp ce partenerii de viață sunt detaşați pe frontul de luptă din Afganistan, un grup de femei rămase acasă se hotărăsc să formeze un cor. Se trezesc extrem de repede în mijlocul unei mişcări globale extraordinare şi a unui curent mediatic impresionant. Prețul unui bilet la acest film este de 10 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

📌 Duminică, 30 iunie 2024, de la ora 18:00, la Cinematograful de artă „București” va fi reproiectat filmul „Tigrul”, film în care joacă, printre alții, Alex Velea. Filmul este inspirat de fapte reale petrecute la Sibiu, în 2011. Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.