Berbec: Deși ai un program destul de încărcat, nu îți neglijezi îndatoririle, pentru că ești o fire responsabilă. Chiar dacă adrenalina pe care o resimți în raport cu unele schimbări, pe care ți-ai dori să le faci în viața ta, pare că îți încețoșează rațiunea, nu te vei lăsa condus de ea. Ești sigur pe ceea ce îți dorești!

Taur: Cei dragi au nevoie constantă de tine, iar tu știi asta. Pentru tine nu va fi niciodată posibil un compromis atunci când vine vorba despre cei dragi. Îți este teamă să lași deoparte controlul. Reușești să faci lucruri pentru tine și asta te motivează să te încrezi și mai mult în propria intuiție atunci când te afli în momente de cotitură.

Gemeni: Este important să te îngrijești de limitele pe care le impui în raport cu anumite persoane, dar trebuie să lași loc și flexibilității. De cele mai multe ori, energia negativă pe care o recepționezi de la cei din jur te poate bloca în planul acțiunii. Este important să fii atent la ce anume te duce spre astfel de blocaje.

Rac: Cuvintele prea mari te irită. Pentru tine sunt importante acțiunile. Deși sunt mulți cei care te susțin sau îți oferă sfaturi, știi că ești singurul care poate face ceva de impact pentru propria persoană. Aventura amoroasă din plan personal te încântă, dar te și sperie. Oare de ce ajungi mereu în astfel de contexte?…

Leu: Ai nevoie de mult mai mult timp pentru propria persoană, iar toți cei din viața ta par că nu înțeleg acest lucru. Îți este dificil să te conectezi cu anumite persoane. Deși îți dorești să faci asta, îți dai seama că energia din jur nu te susține în acest proces… Sau poate este vorba despre un mecanism de apărare de care nu ești conștient?…

Fecioară: Ești conștient că anumite procese sunt de durată, și prin tot ceea ce faci zi de zi, tu de fapt încerci să îți educi reziliența. Ai încredere în tine! Intrigile care au loc la birou te motivează să fii diplomat. Nu îți dorești drame în viața ta, pentru că nu ai energie pentru astfel de lucruri fără sens.

Balanţă: Marte-Saturn este o diadă care aduce schimbări fundamentale în viața ta. Încă te simți legat emoțional de anumite persoane, și asta va face destul de dificilă luarea anumitor decizii. Cu toate astea, încrederea în tine este cea care te ghidează. Va fi bine atâta timp cât tu vei fi prioritar în viața ta.

Scorpion: Zilele acestei săptămâni vor fi extenuante din punct de vedere emoțional. Ai senzația că te afli într-o continuă luptă pentru notorietate. Acțiunile tale sunt puse sub semnul întrebării. Nu alegi să te explici, dar cei dragi au nevoie să înțeleagă ceea ce simți. Lasă-te apreciat de către cei în care ai încredere!

Săgetător: Lipsa de educație emoțională și rigiditatea propriilor prejudecăți nu te lasă să vezi lucrurile dincolo de ceea ce consideri tu că reprezintă anumite acțiuni. Îi rănești cu ușurință chiar și pe cei dragi. Un astfel de comportament arată, de fapt, că te simți rănit la rândul tău. Fă o mică introspecție pentru a înțelege exact ce se întâmplă!

Capricorn: Acum poți da un nou sens „fericirii în doi”. Te simți apropiat de persoana iubită și tot ceea ce faci te ajută să crezi că lucrurile se vor regla între voi. Agitația de la birou este de necontenit. Chiar dacă totul în jur este haos, asta te motivează și mai mult în raport cu obiectivele pe care le ai. Îți dorești să performezi și te concentrezi pe asta!

Vărsător: Jupiter va crea la nivel energetic toate condițiile necesare pentru ca relația ta să treacă prin schimbări pozitive. Tot ceea ce se va întâmpla te va ajuta să te simți împlinit. Maniera în care vei alege să faci lucrurile va fi dificil de înțeles de către cei din jur. Cu toate astea, alegi să nu te explici, ci doar să acționezi.

Peşti: Nu vorbi prea mult despre planuri de viitor, decizii, dorința de schimbare sau orice alt lucru care presupune determinare și acțiune. Focusul tău trebuie să fie pe acțiune. Aceasta va face diferența în viața ta. Natura lucrurilor este și va fi mereu schimbătoare și nu poți să faci nimic în acest sens.

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.