Horoscop săptămânal, 1-7 mai 2023

Berbec: Se pare că demersurile de a schimba lucrurile din viața ta nu au făcut decât să-ți demonstreze că ești capabil de multe lucruri. Încrederea în sine ar trebui să fie principalul tău aliat în modul în care acționezi, dar de mult ori nu pare că te ghidează spre direcția bună. Oare până când cei din jur vor fi pe primul loc?…

Taur: Ți-ai reluat activitățile sociale. În fiecare zi ai programate activități de la care nu îți mai dorești să lipsești. Pentru tine, aceasta este normalitatea la care aveai nevoie să te întorci. Din punct de vedere profesional, lucrurile stagnează destul de mult, dar tu ai învățat să nu mai forțezi nimic din ceea ce trăiești.

Gemeni: De-a lungul vieții tale ai făcut multe compromisuri în plan profesional. Acum te simți blocat și pare că nu mai poți ieși din zona de confort, pentru că așa ai fost obișnuit să acționezi. Dacă îți dorești lucruri mărețe pentru tine, ai nevoie de mai multă determinare și încredere în reușită.

Rac: Zilele acestei săptămâni te pregătesc din punct de vedere emoțional pentru viitoare provocări. În momentul de față știi că lucrurile nu mai depind în totalitate de tine în anumite proiecte și alegi să fii mai blând cu tine însuţi. În acest punct al carierei este încurajator pentru tine modul în care primești feedback de la cei din jur.

Leu: Nimic nu este mai îngrijorător pentru tine decât modul în care cei din jur te văd sau te percep. Imaginea socială este vitală pentru starea ta de bine. Oare ce nevoie te face să întreții această dinamică? Atunci când ai nevoie de susținerea prietenilor, tu ești cel care cere ajutor. Ai învățat să faci asta.

Fecioară: Maniera în care decurg lucrurile nu este una fericită pentru starea ta de bine. Din cauza unor interacțiuni plăcute cu o anumită persoană, ai început din nou să fii confuz în raport cu ceea ce simți. Chiar dacă săptămâna aceasta te aduce mai aproape de persoanele dragi, ai nevoie să petreci și timp doar cu tine.

Balanţă: A te lăsa condus de intuiție va fi pentru tine principala modalitate de a face lucrurile. Chiar și astrele te îndeamnă să riști mai mult! Indiferent de cât de mult îți dorești să te faci auzit de anumite persoane, acest lucru nu depinde de tine. Îngrijește-te de propria bunăstare! Aceasta este prioritatea ta!

Scorpion: Având în vedere problemele de sănătate cu care te confrunți de ceva timp, te simți motivat să faci schimbări în propria viață. Modul în care cei din jur se raportează la tine nu mai reprezintă un etalon. Tot ceea ce este mai important acum este să fii bine cu tine. Viața de familie îți oferă împlinirea de care ai nevoie.

Săgetător: Atunci când vine vorba de relațiile importante din viața ta, continui să rămâi o fire asertivă și dedicată. Modul în care reușești să te împarți între personal și profesional te ține mereu în priză. Ai din ce în ce mai puțin timp pentru tine. Maniera în care alegi să te comporți cu anumite persoane denotă lipsă de constanță și superficialitate.

Capricorn: Magnitudinea evenimentelor din viața ta își lasă amprenta asupra tuturor relațiilor. Chiar dacă îți dorești să „avansezi” emoțional în raport cu anumite persoane, ai mereu senzația că ceva te ține în spate. Partea financiară este posibil să influențeze destul de mult deciziile pe care le iei în plan personal. Încearcă totuși să nu renunți la valorile morale pe care le ai.

Vărsător: Uneori încerci destul de agresiv să îți susții punctul de vedere, chiar dacă o astfel de atitudine nu este necesară. Cei din jur chiar nu sunt preocupați, așa cum tu consideri, de deciziile pe care le iei sau de modul în care îți trăiești viața. Împlinirea pe o resimți uneori nu este suficientă pentru a te susține din punct de vedere energetic.

Peşti: Ești mult prea superficial atunci când vine vorba de relații importante pentru tine. Sunt multe persoane care nu înțeleg modul în care acționezi. Intriga de care ai parte zi de zi la birou este cea care te demotivează. Tu ai nevoie de un mediu de lucru armonios și conținător. Poate este momentul să faci o schimbare în acest sens.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply