Berbec: Saturn va fi în perioada următoare gardianul tău astral. Te va „acompania” pe orice drum alegi să pășești. La nivel energetic nu vei simți nimic diferit pe parcursul acestei săptămâni. Chiar dacă încă sunt prezente iluziile în raport cu o relație anume din viața ta, știi care sunt deciziile pe care le vei lua în viitor.

Taur: Zilele următoare sunt potrivite pentru a aduce relația personală pe linia de plutire. Confruntările, tensiunea acumulată și lipsa de timp petrecut alături de partener v-au adus într-un punct critic. Deși este posibil să afli multe răspunsuri la întrebările pe care le ai, ceea ce descoperi nu te mulțumește.

Gemeni: Zilele acestei săptămâni te au pe tine în centrul atenției. Rămâi la fel de conectat emoțional la cei dragi, te ocupi de toate proiectele pe care le ai în derulare și reușești chiar și să te răsfeți cu tot felul de lucruri pe care ți le-ai tot refuzat până în prezent. Armonia pe care o resimți în jur te umple de vitalitate și motivație.

Rac: Singura modalitate care te face să simți că deții controlul propriei vieți este să te concentrezi asupra job-ului și a proiectelor pe care le ai în desfășurare. Este posibil să fii epuizat din punct de vedere psihic, dar nu pare că îți dai voie să vezi asta. În momentul de față te afli într-un carusel din care nu știi când vei coborî.

Leu: Ai nevoie ca cei apropiaţii să-și dea seama cât de intense sunt bătăliile pe care le duci în raport cu propria persoană. Mai mult ca niciodată, vrei să-ți expui vulnerabilitățile pentru ca cei dragi să-ți „panseze” rănile. Dacă-ți dorești un altfel de start în ceea ce privește cariera, este important ca odată cu noua oportunitate de care ai parte, și atitudinea ta să fie una diferită.

Fecioară: Deși informațiile pe care încerci să le integrezi nu reprezintă ceva nou pentru tine, temerile pe care le ai iau amploare. Tonusul tău psihic are de suferit pe parcursul întregii săptămâni. Chiar dacă orice compromis pe care îl faci îți oferă si posibilitatea de a afla lucruri noi despre tine, această dinamică nu trebuie să devină un mod de a fi.

Balanţă: Dorința de a le face pe plac altora se estompează odată cu creșterea încrederii în sine. Acum știi că trebuie să pui limite clare în raport cu anumite persoane și nu vei face vreun compromis în acest sens. Relațiile platonice nu sunt ceva ce îți dorești în viața ta, dar în anumite contexte reușești să adopți o atitudine tolerantă.

Scorpion: Mișcarea cosmică a astrelor devine tot mai agitată în raport cu semnul tău de zodiac. Ai multe lucruri peste care trebuie să treci, pe care trebuie să le integrezi în universul propriu, iar începutul acestei săptămâni este promițător din acest punct de vedere. Oferă-le celor din jur ocazia să vorbească despre propriile sentimente!

Săgetător: Zilele care urmează aduc multe provocări în toate sectoarele vieții tale. De demult așteptai să reintri în joc! Din cauza unei influențe ciudate pe care o vei recepționa de la Jupiter, vei da peste persoane care îți induc din nou nevoia de a le proteja. Ceea ce este diferit de data asta este că îți dai seama că acum nu este vorba despre tine.

Capricorn: Indisponibilitatea ta emoțională în raport cu anumite persoane devine din ce în ce mai evidentă. Modul în care alegi să comunici cu cei apropiați este unul degajat, lăsând mereu impresia lipsei de autenticitate. Cariera se află pe o pantă ascendentă. La acest moment este important să ai obiectivele foarte clar stabilite.

Vărsător: Pe parcursul acestei săptămâni o să fii mai expus din punct de vedere social. Tot ceea ce vei trăi te va obosi foarte mult și te va forța ca spre zilele de joi sau vineri să renunți la unele planuri personale. Indiferent de punctul în care te afli în relația personală, îți dorești mult mai mult de la persoana de lângă tine.

Peşti: Ai putea începe această săptămână prin a „sparge” cu toată inima întregul set de reguli sociale pe care le urmezi. Pentru a avea succes în ceea ce faci trebuie să îți dezvolți anumite automatisme pentru a putea ulterior să te ocupi de „nuanțarea” lucrurilor. Imaginația te va ajuta să îți setezi obiective profesionale destul de exigente.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.