Zodia Berbec: Dacă rămâi fixat pe obiectivele pe care trebuie să le îndeplinești, vei pierde din vedere anumite contexte. Este important să fii mai flexibil. Din păcate, ești foarte ușor influențabil. Nu ai deloc încredere în tine și te lași „tras” de situații, de oameni, de problemele acestora… Ai nevoie să pui limite sănătoase.
Zodia Taur: Gratitudinea pe care o simți în raport cu anumite persoane te face să zâmbești. Te legi de aceste emoții pozitive pentru a te motiva să nu te afunzi în starea de melancolie care îți este caracteristică. La birou reușești să finalizezi proiecte care te vor face remarcat de persoane-cheie în companie.
Zodia Gemeni: Nu știi niciodată ce porți ți se pot deschide atunci când interacționezi cu oameni pe care nu îi cunoști sau ai o viață socială intensă. Viața ta profesională are nevoie de mai multă stimulare. Rutina de care ai parte îți afectează destul de serios motivația. Dacă partenerul are planuri de vacanță, vei fi încântat să îl urmezi oriunde își dorește să meargă.
Zodia Rac: În zilele următoare o să îţi stabilești cu atenţie prioritățile profesionale. În acest plan al vieții tale îți lipsește cu desăvârșire disciplina. Ești tot mai obosit, iar momentele de respiro nu există pe parcursul unei zile. Provocările care apar în viața ta este indicat să le iei exact așa cum vin. Prea multă analiză nu te ajută cu nimic.
Zodia Leu: Nimic nu este mai reconfortant decât faptul că ești conștient de ceea ce poți trăi dacă ai în jur persoane care te apreciază cu adevărat. Cu toate acestea, uneori alegi să fii destul de drastic tocmai pentru a nu-ți lăsa vulnerabilitățile să iasă la iveală. Starea ta de spirit din următoarele zile va defini modul în care vei lua decizii.
Zodia Fecioară: În raport cu anumite persoane simți dezamăgirea în cel mai profund mod. Este evident că ești o persoană hipersensibilă. La orice pas cauți explicații plauzibile a unor comportamente pentru a te putea „anestezia” emoțional. În plan profesional este nevoie de inițiativă pentru a te remarca. Nicio oportunitate nu îți este la îndemână!
Zodia Balanţă: Deși ai senzația că deții controlul asupra a tot ceea ce trăiești, te înșeli. La birou apar noi oportunități de implicare în proiecte de mare anvergură. Vei fi tentat să te implici, dar nu știi dacă partenerul va fi de acord să rămâi peste program. Dacă vei reuși să te echilibrezi din punct de vedere emoțional, asta te va ajuta să ieși din relațiile toxice din viața ta.
Zodia Scorpion: Relațiile de prietenie trebuie să fie mult mai mult decât o conexiune contextuală sau momente petrecute împreună la tot felul de evenimente. Tu ai nevoie de un sens în orice. Din păcate, anumite legături din viața ta nu îți mai oferă decât dezmăgiri. Îți este dificil să te retragi, dar într-un final, va fi nevoie să o faci.
Zodia Săgetător: Este timpul ca tu să îmbrățișezi cu entuziasm tot ceea ce viața îți oferă. Chiar dacă la orice pas îți pui piedici pentru a nu face lucrurile exact așa cum îți dorești, acum totul trebuie să se schimbe. Simți că ai reușit să îți redefinești motivația intrinsecă. Aceasta te va ajuta să nu te mai abați de la obiectivele stabilite.
Zodia Capricorn: Nu mai poți rămâne în umbră! Și cu siguranță nu o mai poți face în baza unor idei puerile despre anumite limite pe care doar tu ți le impui. Zilele acestei săptămâni pot reprezenta începutul tău într-un nou domeniu de activitate. Ai șansa de a face ceva care te împlinește cu adevărat. Este momentul potrivit să ieși din zona de confort.
Zodia Vărsător: Este real faptul că susținerea familiei are un impact definitoriu pentru tine, dar nu uita de propria susținere. Tu ești cel mai important aliat în lupta pe care o duci zi de zi. În plan emoțional se resimte faptul că Luna „stagnează” în casa familiei. Îți dorești mai multe activități cu cei dragi și de aceea te vei organiza în acest sens pentru weekend.
Zodia Peşti: Dacă te uiți puțin în jurul tău, îți este ușor să remarci că totul este definit de calm și armonie. Ai petrecut câteva zile de vis în vacanță cu cei dragi și simți cum ți-ai încărcat bateriile. Chiar dacă de cele mai multe ori adopți o atitudine categorică, în zilele acestei săptămâni te va surprinde propria flexibilitate.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.