Berbec: Viața de familie pare să fie tot mai solicitantă, mai ales spre mijlocul săptămânii, când toți o să fiți nevoiți să vă adaptați cât mai repede unor schimbări care vor avea loc. Focusul este mereu pe cei din jur, din păcate. Nu știi să vorbești pentru tine și despre tine. Rămâi mereu în umbră, deoarece acolo îți găsești confortul.

Taur: Proiectele la care lucrezi pe cont propriu au nevoie de sustenabilitate financiară pentru a putea fi finalizate. Chiar dacă îți este greu să accepți acest adevăr, ai nevoie de ajutor în acest sens. Perioada care urmează este caracterizată de energii pozitive și dorința de a ajunge să fii total independent financiar.

Gemeni: Atunci când vine vorba de carieră și de propriile valori, îți dai seama că anturajul de care ești înconjurat la birou te face să te „anulezi”. Cu siguranță, nu asta îți dorești pentru tine. Capacitatea ta de a relaționa cu cei din jur te va ajuta de multe ori să îți exprimi clar intențiile. Este important să ai încredere în tine.

Rac: Atunci când lucrezi cu limite, îți dai seama că îți este mult mai ușor să te „protejezi”. De multe ori vei fi pus în postura de a alege între rațiune și intuiție, dar tu vei rămâne veșnic recunoscător capacității de a te ghida după cea din urmă. Prieteniile al căror rost nu vei reuși să îl mai înțelegi te vor forța să renunți.

Leu: Majoritatea evenimentelor de la birou nu sunt despre tine. Cu toate astea, te lași profund afectat de situații spre care nici măcar nu ar trebui să-ți îndrepți atenția. Indiferent de modul în care vei reuși să rezolvi anumite probleme, pe parcursul acestei săptămâni îți va reveni încrederea în propriile abilități și decizii.

Fecioară: Firea ta „alunecoasă” îi face pe cei din jur să nu-ți acorde încrederea de care ai nevoie pentru a fi mai îndrăzneț în raport cu propriile visuri. Te complaci într-o stare de spirit apatică și neîncrederea în tine se adâncește cu fiecare zi care trece. Starea de spirit pe care o ai în zilele următoare nu va fi un aliat în îndeplinirea obiectivelor stabilite.

Balanţă: De prea multe ori ai senzația că te învârți în cerc și nu reușești să atingi acele limite pe care îți dorești să le depășești. Motivația nu îți lipsește, dar ai senzația că trăiești prea mult în trecut. Este de preferat să pui accent pe vindecare și nu pe retrăirea din nou și din nou a traumelor din copilărie. Un pas înainte, doi înapoi. Cam aceasta este pentru tine dinamica acestei săptămâni.

Scorpion: De cele mai multe ori, știi că remarcile celor din jur te afectează mai mult decât este cazul. Ești întru totul conștient de acest lucru, dar asta nu înseamnă că și încerci să combați prin exercițiu efectele negative ale acestei atitudini. Această săptămână aduce pentru tine realizări importante în carieră. Una sau două din ideile creative pe care le ai pot să își urmeze cursul, dar totul ține de tine.

Săgetător: În zilele următoare vei simți că îți recapeți vitalitatea. Vestea bună este că tranziția în care te afli este una de scurtă durată și nimic nu te poate împiedica să iei decizii cu un impact definitoriu. Relația personală îți oferă cadrul de care ai nevoie pentru a face lucruri deosebite pentru propria persoană. Pentru tine, o astfel de dinamică poate descrie „fericirea în doi”.

Capricorn: Impactul stărilor tale interioare asupra traiectoriei carierei este evidentă pentru cei care te cunosc. Depui efort care nu este recompensat așa cum ți-ai fi dorit. Nevoia de a le face pe plac altora se estompează odată cu creșterea încrederii în sine. Acum știi că trebuie să pui limite clare în raport cu anumite persoane. Nu vei mai face niciun compromis în acest sens.

Vărsător: Te simți „urmărit” de tot felul de nevoi care nu au fost satisfăcute de-a lungul anilor, iar asta te face să fii vulnerabil. În ceea ce privește viața profesională, energia creativă de care ai parte te ajută să te clasezi pe următoarea treaptă ierarhică. Determinarea care te caracterizează dintotdeauna, în sfârșit își „câștigă” drepturile.

Pești: Nu ai niciun plan stabilit, obiective profesionale notabile nu ai de îndeplinit, iar libertatea pe care o trăiești în plan personal îți organizează de la sine întreaga viață. Îți plac oamenii de calitate, așa cum le zici tu, dar asta nu mai reprezintă premisa compromisurilor în plan relațional. Această săptămână te va revigora din punct de vedere emoțional.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.