Berbec: Devine tot mai important să găsești un echilibru între a face ceea ce îți place și a avea grijă de sănătatea ta. În zilele aceste săptămâni, ai posibilitatea să aduci o mare schimbare în modul de gândire al colegilor. Vei pune toată pasiunea pe care o resimți în slujba comunicării pertinente a ideilor pe care le ai.

Taur: Săptămâna aceasta te are pe tine în centrul atenției, personal și profesional. Astrele îți vor scoate în cale destul de multe provocări și situații-limită la care va trebui să reacționezi într-o anumită marjă de timp. Și cum ție îți place agitația, vei amplifica anumite lucruri prin tot felul de reacții sau atitudini nepotrivite.

Gemeni: Stare de agitație interioară tinde să se accentueze de la o zi la alta. Din nou te simți copleșit de tot ceea ce trăiești. Îți este dificil să te reglezi emoțional. Ești conștient că ai nevoie de o pauză de la tot ceea ce este în jurul tău, dar cum să faci asta? Cum să pui pe pauză tot ceea ce se întâmplă în jurul tău?

Rac: În urma evenimentelor de care ai avut parte, ești conștient că ai nevoie doar de timp pentru a te reechilibra. Încearcă să nu forțezi prea mult să se întâmple anumite lucruri. De cele mai multe ori ai tendința de a te suprasolicita doar pentru a te încadra în niște standarde în care nici măcar nu crezi. Neînțelegerile legate de aspectele materiale vor strica atmosfera în cadrul relației personale.

Leu: Ai senzația că totul devine tot mai dificil de obținut. Astrele vor încerca să te „domine” pe parcursul întregii săptămâni și poate din această cauză lucrurile ți se vor părea mult mai greu de armonizat. Diada Marte-Pluto te va forța să iei decizii radicale în plan personal, deoarece în acest mod vei reuși să îți regăsești echilibrul interior. Trebuie să renunți la anumite „ancore toxice”.

Fecioară: Confirmarea socială de care ai nevoie în permanență îți dictează toate acțiunile. Indiferent de punctul în care te afli în relația personală, îți dorești mult mai mult de la cel/cea de lângă tine. Din păcate, uneori așteptările pe care le ai ajung să fie chiar ireale. Pentru tine este prioritar să faci ceea ce simți. Nu accepți compromisuri.

Balanţă: Este evident că nu ești întru totul confortabil cu ceea ce se întâmplă în viața ta. A o lua din nou de la capăt din punct de vedere profesional este o provocare mare pentru tine. Energetic, se pare că nu ești pregătit pentru asta, dar – din păcate – trebuie să ieși din mediul în care ești în prezent. Trebuie să o faci pentru propriul bine.

Scorpion: Indiferent de soluțiile care îți sunt prezentate de cei din jur, tu ești conștient că modul în care gândești este cel mai elocvent și se potrivește contextului tău de viață. O să muncești chiar și în zilele de weekend. Vrei să te apropii cât mai mult de îndeplinirea obiectivelor profesionale, chiar dacă asta presupune compromisuri personale.

Săgetător: Întreaga săptămână se va afla sub influența preponderentă a lui Saturn. Chiar dacă emoțional totul pare să fie caracterizat de haos în viața ta, la nivel energetic lucrurile vor fi cât se poate de clare pentru tine. Vei ști unde și cum este nevoie să acționezi într-o manieră perseverentă pentru a obține ceea ce îți dorești.

Capricorn: Ai devenit din ce în ce mai exuberant și dornic de a ieși în evidență cu orice preț. Comportamentul tău atrage remarci negative. Nu îți pasă de părerea celor din jur, și asta este o parte sănătoasă a vieții tale psihice. Cu toate acestea, este posibil ca anumite persoane să se îndepărteze pentru că nu își mai găsesc locul în viața ta.

Vărsător: Agitația din jur are un efect advers evident asupra propriului echilibru. Inducerea unei stări calme și concentrate va fi cu atât mai dificilă cu cât vei fi înconjurat de persoane pesimiste. Întotdeauna ai „preluat” energia negativă a celor din jur. De fapt, totul are legătură cu starea ta emoțională și paleta de frustrări.

Peşti: Demersurile din plan personal vorbesc de la sine despre starea excelentă în care te afli. Indiferent de maniera în care vei face lucrurile, nu vei pierde de sub vedere ceea ce te împlinește. Expune-ți așteptările și intențiile într-un mod clar și concis! Poate fi singura modalitate în care vei reuși să atragi atenția.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.