Horoscop săptămânal, 14-20 august 2023

Berbec: Chiar dacă nu ai prea mult timp liber în cursul săptămânii, măcar în weekend încearcă să stai mai mult cu cei dragi. Partenerul de viaţă sau copiii pot semnala absenţa ta printr-o atitudine pe care nu ţi-o doreşti. Este foarte important să vă faceţi planuri de la care să nu te abaţi, astfel ei vor fi mult mai liniştiţi şi vor aştepta cu nerăbdare acele momente petrecute împreună. Pe plan profesional îţi merge foarte bine, iar oportunităţile de a câştiga mai mulţi bani sunt tot mai dese. Este important totuşi să ştii când să iei pauză şi să încerci să te axezi şi pe celelalte planuri ale vieţii tale. Nimic nu te poate doborî în carieră, dar trasează linii clare pentru a nu avea probleme cu familia ta!

Taur: Este foarte important ca în această săptămână să încerci să îi reuneşti pe toţi cei dragi ţie. Indiferent de puţinul timp liber pe care îl ai, profită de el pentru a organiza un eveniment special pentru ei. Fie că este vorba despre masa de duminică sau despre o ieşire în parc, cert e că ai nevoie să te reconectezi la iubire şi la sentimente adevărate. Nimeni nu te poate face să te simţi mai bine decât o persoană care te iubeşte! Ai şansa de a primi oferte interesante în această săptămână, ocazii cu care ai putea să îţi îmbunătăţeşti simţitor situaţia financiară. Ce-i drept, pentru asta e nevoie şi de compromisuri, cel puţin în ceea ce priveşte viaţa ta personală. Dacă vrei să ai mai mulţi bani există riscul de a pierde câte ceva pe plan sentimental, şi aici vorbim despre încrederea partenerului de viaţă, dar şi puţin din ataşamentul lui.

Gemeni: Nu ar strica să le arăţi celor dragi mai multă iubire în această săptămână. Dacă nu ai prea mult timp liber pe care să îl petreci alături de ei, măcar oferă-le din când în când daruri care să le arate că te gândeşti la ei. Astfel de gesturi vă vor ajuta să vă menţineţi relaţiile măcar pe linia de plutire. Săptămâna aceasta vei avea parte de mici câştiguri la care nu te aşteptai. Nu e nevoie să faci prea multe sacrificii pentru a obţine o poziţie prea bună pe plan profesional, pentru că stadiul în care te afli este mai mult decât mulţumitor. În zilele de weekend vei cheltui mai mult decât ai preconizat, însă te vei şi distra pe măsură.

Rac: E momentul ca în această săptămână să le acorzi mai multă atenţie prietenilor în defavoarea partenerului de viaţă. Chiar dacă acestuia nu-i va conveni, este foarte important să nu uiţi de nevoile şi plăcerile tale. Oricine are nevoie de un colţ care să fie doar al lui, de aceea e necesar să te faci respectat! Nu vei avea parte de schimbări financiare în această săptămână, dar cu siguranţă vei simţi o mică evoluţie pe plan profesional. Cu toate că ţi-ai dori să obţii mai multe beneficii în aceste zile, e important să ai răbdare şi să munceşti ca şi până acum. Sfatul unei persoane cu mai multă experienţă decât tine te va ajuta enorm în viitorul apropiat.

Leu: Pentru nativii singuri, săptămâna aceasta este benefică în ceea ce priveşte cunoaşterea persoanelor noi. Nu ar fi exclus ca aleşii voştri să îşi facă simţită prezenţa într-un loc în care nu vă aşteptaţi. În cazul în care eşti implicat într-o relaţie, ai grijă să nu stârneşti gelozia partenerului de viaţă din cauza bârfelor care circulă în jurul vostru! Ţi se deschid noi portiţe către un viitor profesional mai bun. Este benefic ca în aceste zile să munceşti în echipă şi să te dedici job-ului tău mai mult decât până acum. Cu cât sunt laolată mai multe minţi luminate, cu atât rezultatele vor fi mai bune şi mai rapide. Acum, mai mult decât oricând, trebuie să profiţi să câştigi mai mulţi bani.

Fecioară: Nu lăsa latura financiară să îşi pună amprenta asupra relaţiei tale! Dacă există discuţii despre bani între tine şi partener, încearcă să aplanezi conflictul înainte de a lua o întorsătură radicală. Dacă eşti singur, o fostă relaţie poate reveni în viaţa ta atunci când ai cea mai mare nevoie de afecţiune. Săptămâna aceasta vei fi nevoit să alergi mult cu nişte acte, însă rezultatul va fi cel pe care ţi-l doreşti. Ai şansa de a fi remarcat pe plan profesional, mai ales în zilele de luni şi marţi. Profită de energia pe care o ai în acest început de săptămână pentru a duce la bun sfârşit cele mai importante proiecte în care eşti implicat, doar aşa vei reuşi să ieşi în faţă!

Balanţă: Nu sunt excluse certurile cu partenerul de viaţă începând chiar cu prima zi a acestei săptămâni. Lupta dintre voi se poate transforma într-un adevărat război dacă nu reuşeşti să găseşti un echilibru între planurile vieţii tale. În caz contrar, riscul de a pierde persoana de lângă tine este destul de crescut. Nici la locul de muncă nu stai prea bine, ai probleme cu stăpânirea de sine şi rişti să fii mai agitat decât ar trebui. Din cauza atitudinii tale, e posibil să ai rezultate destul de slabe. Spre sfârşitul săptămânii ai şansa de a recupera poziţia pierdută, însă trebuie să faci anumite sacrificii pentru asta.

Scorpion: Trebuie să-i acorzi mai multă atenţie iubitului/ei în această săptămână. În ultimul timp l-ai/ai ignorat/-o, iar acum e doar începutul unor reproşuri pe care nu le vei putea suporta. O rudă îndepărtată îţi va face o vizită nedorită, lucru care ar putea strica şi mai mult atmosfera din relaţie. Săptămâna aceasta vei fi destul de tensionat din cauza succesului celor din jurul tău. Deşi nu ar trebui, invidia pune stăpânire pe tine şi te face să ai gesturi necugetate faţă de persoane care nu merită aceste lucruri. Încearcă să te bucuri mai mult pentru cei cu care lucrezi, astfel dovedind că eşti o persoană care ştie să piardă!

Săgetător: Nu ar strica să îi dovedeşti mai mult partenerului tău de viaţă că îl iubeşti. Lucrurile mărunte fac mai mult decât ţi-ai putea imagina pentru acesta, mai ales că nu mai are pe nimeni altcineva alături. Dacă eşti singur, încearcă să nu mai fi atât de pretenţios cu privire la calităţile celei cu care urmează să îţi petreci viaţa de acum înainte. Depune toată energia pe care o ai într-un proiect în care eşti implicat de ceva vreme! E nevoie să ceri ajutorul colegilor dacă simţi că situaţia te depăşeşte, nu este nicio ruşine în asta. Nu uita că nimeni nu este perfect, dar nici nu trebuie să laşi orgoliul să se pună în faţa succesului tău!

Capricorn: Se anunţă numai veşti bune pentru tine pe plan sentimental în aceste zile. Dacă îi arăţi mai multă afecţiune partenerului de viaţă, acesta îţi va întoarce gesturile înzecit. Lucrul cel mai important pe care trebuie să îl faci în această relaţie este să nu îţi arăţi slăbiciunile şi să mai păstrezi încă o aură de mister. Vei avea mult de muncă în această săptămână şi vei ajunge acasă întotdeauna extenuat. Din cauza suprasolicitării intelectuale la care te supui singur, rişti să cedezi nervos şi să îţi verşi frustrările pe cine nu are nicio vină. Banii nu ar trebui să fie unicul tău ţel în viaţă!

Vărsător: Profită de orice moment liber din această săptămână pentru a-l petrece alături de partener sau copii. Scânteia iubirii a început să dispară, lucru care ar trebui să te îngrijoreze şi să te facă să iei măsuri până nu va fi prea târziu. Sâmbătă şi duminică încearcă să ai activităţi exclusiv alături de cei dragi. Îţi faci speranţe mult prea mari în ceea ce priveşte banii şi situaţia ta profesională. Din păcate, rezultatele pe care ţi le doreşti întârzie să apară, lucru care te va dezamăgi enorm. Nu te crampona în nimicuri şi nu te lăsa întors din drum de la primul eşec pe care îl ai. E foarte important să nu îţi faci iluzii atunci când nu e cazul!

Peşti: Situaţia sentimentală nu îţi creează probleme în aceste zile, însă nici nu trebuie să laşi monotonia să pună stăpânire pe relaţia ta. Chiar dacă lucrurile merg bine pentru voi, e important să faci mereu ceva nou pentru menţinerea dragostei. Dacă eşti singur, eşti pus pe aventură şi pe flirt! Nu stai deloc prost cu banii, lucru care îţi permite să te răsfeţi mai mult decât sperai în aceste zile. În weekend ai tendinţa de a exagera cu cheltuielile şi ai putea fi atenţionat de o persoană care îţi vrea binele. Nu face acte de caritate pentru cei care nu merită, vei regreta imediat ce te vei trezi din extaz!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply