Berbec: Începi să investești mai mult în dezvoltarea personală și acest lucru te ajută să fii mult mai senin și „așezat”. La birou se anunță o săptămână lejeră și nu vei depune eforturi suplimentare. Spre finele ei alegi să petreci mai mult timp alături de persoanele dragi, deoarece ai nevoie să ieși din rutină.

Taur: Intrigile care au loc zi de zi în jurul tău te fac să fii mult mai reticent la oameni. Nu mai acorzi încredere ca altădată, ci din contră, alegi să fii rezervat. Provocările din plan profesional nu sunt suficiente pentru a te scoate din zona de confort. În aceste zile nici măcar nu știi de ce ai nevoie pentru a te simți împlinit.

Gemeni: Lipsa de structură este cea care te face să nu îți găsești locul. Tu funcționezi mult mai bine în situații-limită și dacă ai termene-limită pentru a preda anumite proiecte. Atunci când tu ești propriul organizator, procrastinarea este principala ta activitate. Oare ce anume te blochează în drumul acțiunii?…

Rac: Chiar dacă modul în care vei răspunde provocărilor poate fi catalogat ca fiind unul neconvențional, nu vrei să dai explicații pentru comportamentul tău. A rămâne rezervat cu privire la exprimarea opiniei în anumite contexte sociale este o alegere conștientă. Sunt alte lucruri mai importante pentru tine pentru care merită să îți consumi energia.

Leu: Te simți cu adevărat susținut de câteva persoane importante pentru tine și asta va face diferența în acțiunile tale. În sfârșit, te simți capabil să îți asumi riscuri pe care altădată le-ai fi ignorat. Vacanța în care vei merge pentru câteva zile este cea care îți va reda vitalitatea. Ai nevoie să iei o pauză de la tot ce este în jurul tău.

Fecioară: În plan profesional, îți dorești mult mai multe reușite. Determinarea de care dai dovadă în aceste zile este și cea care îți va menține energia în limite normale. Mișcarea fizică este aliatul tău împotriva depresiei. Ori de câte ori totul pare fără sens, sportul pune în mișcare energia din interiorul tău.

Balanță: Modul în care alegi să comunici nu este ajustat la capacitatea interlocutorilor tăi și de aici se vor isca diverse conflicte. Nimic nu te va convinge în zilele următoare că o atitudine mai flexibilă este cea indicată. Încăpățânarea de care dai dovadă nu este tocmai benefică nici pentru propria persoană.

Scorpion: Atunci când vine vorba de relațiile tale de prietenie, îți dai seama că investești emoțional chiar și acolo unde nu ar trebui să faci asta. Este clar că îți este tot mai dificil să înțelegi ce este bine pentru tine. Procesele de introspecție nu mai sunt suficiente pentru a găsi răspunsuri. Poate este binevenit un ajutor profesional.

Săgetător: Abilitatea de a te conecta cât mai des și autentic la propriul sine și propriile emoții te poate ajuta să scazi nivelul de stres pe care îl resimți zi de zi. Pentru a putea face asta, este nevoie să îți înțelegi nevoile. Totodată, ai nevoie de un spațiu doar pentru tine în care să te retragi ori de câte ori simți nevoia.

Capricorn: Ai nevoie de prieteni și de persoanele dragi, dar nu ai energia necesară pentru a întreține relațiile cu ei. În această perioadă a vieții tale, tot ceea ce îți dorești este să dormi, să te retragi din plan social, să rămâi în pat până târziu și să te pui la somn devreme. Oboseala cronică îți inundă simțurile.

Vărsător: Ascultă-ți organismul! Acesta ne dă întotdeauna indicii importante despre starea noastră emoțională. Dorința de a face lucruri ieșite din comun este cea care îți călăuzește acțiunile. Cu toate astea, este posibil ca cei din jur să nu înțeleagă nevoia aceasta a ta de a te duce mereu spre situații-limită.

Pești: Ești nevoit să faci lucruri pe care nu ți le dorești. Niciodată nu reușești să găsești un echilibru între ceea ce ai nevoie tu și ceea ce au nevoie cei din jur de la tine. Modalitatea în care reușești să te faci plăcut de către cei din jur ține de personalitatea ta armonioasă și capacitatea de a fi empatic cu oricine.

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.