Berbec: Întâmplările care au loc în această săptămână îți solicită participarea proactivă, indiferent dacă aceasta înseamnă confruntarea cu unele temeri din viața amoroasă, să dai curs unei idei de afaceri riscante, să aduci mai multă strategie în raport cu problemele financiare sau să stabilești un regim alimentar mai strict.

Taur: Pentru tine, această săptămână din prima lună a noului an va fi definită cu cuvântul „curaj”. Hainele pe care le porți nu sunt decât o altă oportunitate de a străluci, chiar dacă strălucirea pe care ți-o conferă este una superficială. Micile conflicte pe care le trăiești la birou te vor face să fii irascibil și nu vei reuși să te temperezi.

Gemeni: Ești pregătit întotdeauna pentru lucruri imprevizibile. La birou, în această săptămână agitată, reușești totuși să găsești inspirația de care ai nevoie pentru a finaliza un proiect important pentru tine. Mergi până dincolo de propriile limite atunci când visurile tale se află la mijloc. Cariera este cea mai importantă constantă din viața ta.

Rac: Mai mult ca niciodată, vrei să îți expui vulnerabilitățile tocmai pentru ca cei din jur să îți „panseze” rănile. Dar se pare că acest adevăr este ceva de care tu nu ești conștient cu adevărat. Te ascunzi în spatele unei măști meticulos construite. Planul profesional va fi cel care te va „salva” și de această dată. Pentru tine, profesia este totul!

Leu: Încrederea în tine pare să fie la cote maxime în această perioadă. Este momentul potrivit să te încrezi în propria intuiție și să faci acele demersuri care îți vor garanta reușita. Anul acesta pare a fi destul de tulburător pentru zona emoțională. Cu toate astea, nu este momentul să tragi nicio concluzie în acest sens. Este prea devreme…

Fecioară: Pentru a fi bine cu tine, nu ai nevoie ca cei din jur să își dea seama de cât de intense sunt bătăliile pe care le duci în raport cu propriul sine. Toate acestea sunt ale tale și trebuie să rămână ale tale. Nu mai căuta la cei din jur compasiune și milă! Nu ele te vor ajuta să fii mai bine, ci mai degrabă grija și iubirea faţă de tine.

Balanţă: Resimți din plin efectul haosului din jurul tău. Capacitatea de a folosi sarcasmul pentru a ascunde tot felul de frustrări, neajunsuri sau dureri nespuse pare că se întoarce împotriva ta. Începi să fii tot mai dezamăgit de lucrurile care se întâmplă în jurul tău. Alegi din nou să te îndepărtezi de persoanele care nu îți satisfac așteptările.

Scorpion: Calitățile tale puternice de coordonare vor fi cele care te vor susține în demersurile profesionale. Este momentul potrivit să prezinți acel proiect îndrăzneț la care ai lucrat în ultimele luni. Nu te teme de eșecuri, deoarece acestea sunt doar pietre de temelie pentru un succes mai mare. Învățarea continuă și crearea unei rețele de netwoking îți oferă oportunități pentru creșterea profesională.

Săgetător: Vremea schimbătoare de afară te face să fii și tu la fel în raport cu cei din jur. Consecințele nu vor întârzia să apară și se pare că tu ești conștient de asta. Venus va fi destul de agitat în zilele următoare și va reuși să te scoată din zona de confort. Rămâi conectat la tine! Este singura soluție pe care o ai la îndemână.

Capricorn: Săptămâna acesta este despre ruperea granițelor și explorarea noilor oportunități din carieră. Spiritul antreprenoriatului te va ademeni să-ți asumi riscuri calculate, ceea ce va declanșa competitivitatea celor din jurul tău. Chiar dacă este nevoie de mai multă determinare în ceea ce faci, aceasta nu îți va lipsi.

Vărsător: Îți îndrepți atenția către viața de familie. Simți că agitația de la birou te-a îndepărtat mult de cei dragi. De asemenea, ai nevoie de timp cu tine. Deși sunt multe contexte în care ai nevoie de confirmare socială, rămâi o fire independentă și individualistă. Aceste caracteristici ale personalității tale fac destul de dificilă colaborarea cu cei din jur.

Peşti: Este mai mult decât evident faptul că lucrurile capătă un nou sens pentru tine datorită reușitelor de care ai parte. Te simți revigorat din punct de vedere psihic. Dorința de securitate financiară poate determina mișcări îndrăznețe în sectorul de investiții. Cu toate acestea, asigură-te că natura impulsivă nu îți dictează deciziile financiare.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.