Horoscop săptămânal, 15-21 mai 2023

Berbec: Ești atât de previzibil… Celor din jur le este mult prea ușor să vorbească despre persoana ta fără a ști ce se află de fapt în spatele măștilor sociale pe care ți le pui. Cu toții suntem îndreptățiți să facem ceea ce este mai bine pentru noi înșine. Nimeni nu va avea niciodată vreun argument sustenabil care să susțină contrariul.

Taur: O schimbare bruscă a dispoziției psihice te va agita și te va face să îți dorești să faci lucrurile să funcționeze mult mai repede decât ceea ce ai planificat. Indiferent de obstacolele pe care le întâmpini în zilele următoare, vei acționa pentru propriul bine. A te „dezlega” de anumite promisiuni te poate ajuta să îți regăsești liniștea interioară.

Gemeni: Acțiunile pe care le întreprinzi în această perioadă sunt dictate de ceea ce simți. Cu toate astea, ești mereu pregătit ca cei din jur să nu răspundă așa cum îți dorești inițiativelor pe care le ai. Toată această determinare pe care o resimți te ajută să găsești răspunsuri confortabile la unele întrebări esențiale pentru tine. Oare cât de departe ești disponibil să mergi pentru relația de cuplu?

Rac: Evenimentele personale din ultima perioadă ți-au acaparat concentrarea. Acest lucru s-a resimțit la nivelul relațiilor cu cei din jur. Nu întotdeauna mersul lucrurilor îți poate fi atribuit. Știi că porți o mare parte din responsabilitate, dar nu trebuie să te învinovățești pentru orice eșec care are loc. Jupiter te va „urmări” îndeaproape la nivel energetic pe tot parcursul săptămânii.

Leu: Îți este destul de dificil să trasezi limite clare între personal și profesional. Este posibil ca firea ta perfecționistă să te facă să percepi tot felul de detalii care nu au sens pentru cei din jur. Chiar și atunci când vorbești despre propriile emoții, știi că nu totul este despre tine. Lași spațiu psihologic și celorlalți și ești cu adevărat apreciat pentru asta.

Fecioară: Mișcarea cosmică a astrelor devine tot mai agitată în raport cu semnul tău de zodiac. Ai multe lucruri peste care trebuie să treci, pe care trebuie să le integrezi în universul propriu, iar începutul acestei săptămâni este promițător din acest punct de vedere. Dacă simți că ai și tu ceva de câștigat, oferă-le celor din jur ocazia să vorbească despre propriile sentimente!

Balanţă: „Amestecul” de senzații și emoții pe care îl vei trăi pe parcursul acestei săptămâni te va influența decisiv în luare unor decizii. Chiar dacă anumite probleme de la birou se rezolvă de la sine, îți dai seama cât de mult te afectează ceea ce se întâmplă în plan profesional. A alege să nu acționezi este, totuși, o alegere.

Scorpion: Ești o fire puternică, concentrată pe acțiune și pe rezultate și nimic nu te va face să îți întorci privirea din fața drumului pe care ai pășit. Cu siguranță reușești să te faci văzut într-o mulțime de oameni, deoarece comportamentul tău este unul exuberant. De asemenea, atitudinea aceasta explozivă poartă cu sine și o serie de frustrări personale pe care tot încerci să le neutralizezi.

Săgetător: Intriga din aceste zile nu va fi ușor de trecut cu vederea. Atunci când ai nevoie de sfatul celor din jur, este important să accepți și opinia acestora cu privire la situația pe care o expui. Astrele agită destul de mult energiile. Este posibil ca unele zile din această săptămână să fie mult prea încărcate pentru tine din punct de vedere emoțional.

Capricorn: Ai o viziune clară asupra tuturor lucrurilor din jurul tău. Nimic din ceea ce ar încerca să facă unii nu îți va putea distrage atenția de la obiectivele stabilite. Începutul acestei săptămâni aduce o îmbunătățire a tonusului psihic. Faci multă mișcare fizică și este evident că organismul tău se „hrănește” din această practică.

Vărsător: Vitalitatea care te caracteriza altădată pare că își „reintră” în drepturi. Nimic din ceea ce urmează să trăiești nu va fi la voia întâmplării. Zilele acestei săptămâni sunt despre confruntarea directă cu persoanele care vor încerca să te submineze. Este important să îți dai seama când nu mai este cazul să persiști cu exprimarea emoțiilor.

Peşti: Atâta timp cât calmul și starea de bine fac parte din viața ta, nici măcar nu mai este nevoie să fii atent la ceea ce se întâmplă în jurul tău. Maniera în care colegii de la birou încearcă să te influențeze ți se pare o mișcare de prost gust. Ești mult prea sigur pe ceea ce reprezinți pentru a putea fi atât de ușor manipulat.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply