Horoscop săptămânal, 17-23 aprilie 2023

Berbec: Insiști asupra unor subiecte despre care nu știi mai nimic tocmai pentru că ai senzația că nu deții controlul. Comportamentul acesta poate fi catalogat ca fiind intrusiv. Majoritatea partenerilor de afaceri se încred în capacitatea ta de a lua decizii rapide. Ești deosebit de ocupat pe parcursul acestei săptămâni și lași pe plan secund tot ceea ce ține de personal.

Taur: În jurul tău sunt oportunități, însă tu te simți restricționat în acțiuni, deoarece îți lipsește timpul. Atunci când este necesar, adresează întrebările pe care le ai în minte pentru a fi sigur de realitatea de care te înconjori. Aparențele sunt cele care pot provoca răni dificil de vindecat, mai ales dacă nu avem curajul să privim dincolo de ele.

Gemeni: Nu îți mai este frică de necunoscut, dar nici nu ai inițiativă în plan profesional. În această perioadă preferi să rămâi cât mai mult în zona ta de confort. Atitudinea degajată și profesionistă a colegilor de echipă este pentru tine ca un fel de „paravan social”, deoarece te ascunzi în spatele lor și a modului lor de acțiune.

Rac: Chiar dacă uneori ești mai sensibil raportat la anumite aspecte, nu mai vrei să ai parte de dramă în viața ta. Îți displace atunci când ajungi să te plângi de tot ceea ce este în jurul tău, negându-ți cu încăpățânare orice deschidere spre fericire. Ai persoane care te înțeleg și te susțin, dar schimbarea trebuie să pornească din tine.

Leu: Prezența celor dragi te motivează întotdeauna. Zilele acestei săptămâni sunt despre momentele alea de tihnă pe care le-ai amânat din motive care nu țineau de tine. Controlul asupra vieții emoționale este recăpătat în întregime atunci când natura lucrurilor de care ai parte îți oferă mai multe oportunități dintre care poți alege.

Fecioară: Lucrurile nu au fost și nici nu vor fi niciodată sigure în ceea ce te privește. De prea multe ori alegi drumul cel mai scurt până la atingerea obiectivelor, chiar dacă asta implică anularea unor valori. Săptămâna aceasta de primăvară te va aduce mai aproape de natură. Ai nevoie de o astfel de conexiune.

Balanţă: La nivel energetic nu vei simți nimic diferit pe parcursul acestei săptămâni. Rămâi la fel de conectat emoțional la cei dragi, te ocupi de toate proiectele pe care le ai în derulare și reușești chiar și să te răsfeți în tot felul de moduri. Totodată, vei da curs intuiției și vei face progrese și cu obiectivele profesionale.

Scorpion: De prea multe ori și fără nicio motivație faci lucrurile în defavoarea ta. Este ca și cum încerci să te rănești pentru că nu ești încă conștient că meriți să fii fericit. Astrele vor agita destul de mult planul energetic. Vei avea parte de momente tensionate, de exuberanță, dar și de calm, tihnă, odihnă.

Săgetător: Relația pe care ai construit-o în timp alături de cel/cea ales/aleasă va fi pusă din nou la încercare. Ai grijă cum acționezi de această dată! Chiar dacă partea de comunicare este una greoaie în ceea ce te privește, este important să îți dai seama că la momentul prezent este singura care va „topi” distanța dintre tine și cei din jur.

Capricorn: Chiar dacă te adaptezi destul de repede contextelor în care te afli, știi totuși că ești o fire rezistentă la schimbare. În această săptămână reușești să finalizezi toate sarcinile profesionale de care ești responsabil. În ceea ce privește viața personală, o să înveți să vezi lucrurile cu sufletul, fără prea multă rațiune implicată.

Vărsător: Îți este dificil să accepți anumite zone sumbre din tine. Este total inadecvat. Ceea ce încerci să promovezi în plan social nu are nimic în comun cu universul tău interior. Te simți neglijat pentru că acolo, în acest sentiment de compasiune, îți place să te complaci. Te afli într-un real moment de cotitură al propriei vieți.

Peşti: Relațiile cu cei din jur vor reprezenta punctul central al vieții tale. Alegeri neinspirate, mustrări de conștiință, regrete, toate astea îți vor întări ideea că nu vei reuși niciodată să ai parte de autenticitate în plan personal. Atunci când nimic din ceea faci nu pare să îți aducă împlinirea pe care tu o vizualizezi, trebuie să acționezi, indiferent de consecințe!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply