Berbec: Simțul datoriei în plan profesional te ajută să te faci remarcat de superiori, și astfel a promova reprezintă pentru tine un drum pe care poți merge într-un ritm lent și cu încredere. Cu toate astea, locul în care te afli în prezent nu este împlinitor pentru tine. Îți dorești mai mult și ai nevoie de mai mult pentru a fi bine cu tine!

Taur: Atenția la detalii te ajută să ai mereu o mână de ajutor de oferit pentru cei care au nevoie. A acționa într-un mod altruist este de fapt o caracteristică esențială a acestei zodii. Este de apreciat că faci asta, desigur, dar tocmai din această cauză nu reușești să te concentrezi și pe propriile nevoi. Tu ești prioritar, nu uita asta!

Gemeni: Focusul tău din această săptămână va fi pe relațiile cu cei din jur. Pentru tine este important să rezonezi cu cei din jurul tău. Nimic nu este superficial în viața ta. Deși nu mai ai încredere în oameni, te încrezi totuși în viața în sine. Toate lucrurile au un anumit sens pe care poate nu îl percepi și încerci să te raportezi la el ori de câte ori te simți dezamăgit.

Rac: Mișcarea cosmică a astrelor devine tot mai agitată în raport cu semnul tău de zodiac. Ai multe lucruri peste care trebuie să treci, pe care trebuie să le integrezi în universul propriu, iar începutul acestei săptămâni este promițător din acest punct de vedere. Dacă simți că ai și tu ceva de câștigat, oferă-le celor din jur ocazia să vorbească despre propriile sentimente!

Leu: Energia astrală pe care o recepționezi în perioada următoare va fi definitorie pentru echilibrul propriei vieți. Nu îți va fi ușor să faci față provocărilor de care vei avea parte, dar vei avea alături de tine persoane de încredere care te vor inspira. În momentele de cotitură, este important să ne lăsăm ghidați și de cei din jur.

Fecioară: Ești deschis către nou și crezi în schimbarea care are loc în fiecare dintre noi zi de zi. Procesul de tranziție în care te afli îți oferă oportunitatea de a te maturiza din mai multe puncte de vedere. Marte este destul de energic, astfel încât tot ceea ce vei trăi te va ajuta să descoperi lucruri noi despre tine ca persoană și ca femeie.

Balanţă: Toți cei din jur îți zic, dar ai început și tu să simți asta… De cele mai multe ori, obiectivele tale sunt destul de dificil de atins. Oare de ce ești atât de exigent cu tine? Este important să înțelegi ce se află în spatele acestui tip de comportament care ajunge să fie distructiv pentru tine.

Scorpion: Ești concentrat și mereu dornic ca totul din jurul tău să fie pus la punct. Îți va fi destul de dificil să te concentrezi pe ceea ce ai cu adevărat nevoie. Egoismul cu care acționează anumite persoane încă te surprinde, dar reușești să te ții departe de orice surescitare emoțională în acest sens. Toată energia psihică este concentrată pe viața de familie.

Săgetător: Modul în care se raportează cei din jur, la reușitele tale, te dezamăgește. Nimic nu poate fi mai descurajator pentru tine decât lipsa de susținere de care simți că ai nevoie. Din păcate, vrei prea multă validare pentru a fi bine cu tine. Îți anulezi nevoile și trăirile doar pentru a rămâne în concordanță cu cei din jur.

Capricorn: Îți dorești să explorezi lumea înconjurătoare și, de aceea, de cele mai multe ori, a rămâne în contact cu natura îți oferă un adevărat sentiment de armonie interioară. Reorganizarea pe care o implementezi în activitatea de zi cu zi te ajută să fii mult mai liniștit la finele fiecărei zile. Aveai nevoie să faci asta!

Vărsător: Îți place să creezi impresii la locul de muncă și te vei lăsa ușor cucerit de laudele colegilor. Deși știi că ceea ce primești nu ți se oferă gratis, simți că totuși este vorba despre un comportament exuberant. Soarele va activa destul de mult în zodia ta. Vei resimți vitalitate, optimism și o stare de bine!

Peşti: Pe parcursul acestei săptămâni, curajul pe care îl vei dobândi în urma unor încercări te va ajuta să mergi mai departe cu propriile visuri. Încrederea în modul în care acționezi este esențială pentru reușita pe care o vizualizezi. Relațiile cele mai importante din viața ta sunt și cele care te scot cel mai des din zona de confort. Acceptă acest adevăr!

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.