Berbec: Atunci când vine vorba de prietenii pierdute, suferi prea mult și persiști într-un sentiment de vinovăție. Având în vedere atracția energetică dintre planetele Saturn și Jupiter, zilele următoare vor fi caracterizate de aventură și riscuri în plan personal. Te lași condus de emoții, și o faci foarte bine!

Taur: Te simți confuz și nesigur. În zilele următoare nu reușești să te organizezi pentru a duce la capăt toate planurile pe care le ai puse pe hârtie. Ești grăbit și nu dai importanță semnalelor pe care le primești din partea organismului. Energetic vorbind, ești pe un fund de prăpastie și ai nevoie să ieși de acolo.

Gemeni: Pentru echilibrul tău emoțional este important să nu te mai implici în acțiuni sau relații care nu îți pot oferi ceva sigur și sustenabil. Este datoria ta să faci asta pentru propriul echilibru. Chiar și atunci când totul în jur este disconfort, dacă privești către tine, vei găsi resursele de care ai nevoie.

Rac: Pentru perioada următoare este important să te îngrijești de limitele pe care le impui în raport cu anumite persoane. Sacrificiile pe care consideri că le faci pentru a menține un anumit nivel de armonie în cadrul familiei nu se justifică. Te lași mereu pe ultimul loc. Resimți asta din ce în ce mai mult la nivel energetic.

Leu: Prezența celor dragi în viața ta va fi definitorie pentru modul în care vei reuși să treci peste această perioadă tulbure. A trece la o dinamică total nouă față de ceea ce trăiești în prezent va fi un proces consumator din punct de vedere energetic. Ai nevoie de momente din care să te încarci, psihic și emoțional. Și fii blând cu tine!

Fecioară: Ai nevoie de prea multă validare pentru a fi bine cu tine. Îți anulezi nevoile și trăirile doar pentru a rămâne în concordanță cu cei din jur. „Amestecul” de senzații și emoții pe care îl vei trăi pe parcursul acestei săptămâni te va influența decisiv în luarea unor decizii. Ai încredere în intuiția ta!

Balanţă: Alegi, după mult timp, locurile, oamenii, contextele de care te simți tu atras cu adevărat. A aduce un plus de valoare în viața ta poate însemna o mai bună stare de spirit. Îți ești dator cu asta! La birou nu există loc de compromis în derularea anumitor proiecte. Unele obiective sunt dificil de atins și este nevoie de structură și organizare.

Scorpion: Astre, energii, dinamici… Ai senzația că lumea din jurul tău se derulează pe un ritm total diferit de al tău. Ai nevoie de apropiere în viața intimă. Nesiguranța nu se va duce de la sine, ci printr-o relație de cuplu autentică și conținătoare. Partenerul este deschis către asta, iar tu trebuie doar să știi care îți sunt nevoile.

Săgetător: Modul în care se raportează cei din jur la reușitele tale te dezamăgește. Nimic nu poate fi mai descurajator pentru tine decât lipsa de susținere. Oricum ar fi, de ce opinia celor din jur contează cel mai mult pentru tine? Oare de unde vine această nevoie? Puțină introspecție este binevenită spre finele săptămânii, când se vor mai liniști energiile din jurul tău.

Capricorn: Nu îți găsești locul pe nicăieri și încerci din nou și din nou să cucerești lumea din jurul tău cu tot felul de acțiuni care nu sunt confortabile pentru tine. Ai grijă la cât de mult alegi să te implici! A sta departe de lucruri care nu te privesc poate fi cea mai bună modalitate de a avea grijă de tine. Nu ai nevoie de conflicte sau dispute.

Vărsător: Dintotdeauna te-ai considerat veriga slabă din anturajele din care ai făcut parte. În familia de origine nu ai învățat să te iubești cu adevărat. Orice și oricine poate avea un efect evident asupra deciziilor sau alegerilor pe care le iei. Îți pui des întrebarea despre cum arată și cum se simte iubirea de sine… Oare te simți pregătit să afli asta pe propria piele?

Peşti: Această săptămână te pune față în față cu persoane sau contexte care vor oglindi acele părți din tine pe care îți este dificil să le accepți. Da, este inconfortabil și dureros atunci când ne dăm voie să ne privim din altă perspectivă, dar este și vindecător. Avem nevoie să facem asta pentru a fi bine.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.