Berbec: Ești într-o formă excelentă pe parcursul acestei săptămâni. Maniera în care te vei organiza îți va oferi posibilitatea să faci mult mai multe lucruri pentru tine. Deși uneori îți va fi dificil să nu te lași afectat de comentariile celor din jur, este posibil ca felul în care te simți să te pună în contact cu anumite limite emoționale.

Taur: Viața familială pare a fi un vulcan în zilele de luni și marți, iar „erupția” este una destul de iminentă. Miercuri și joi va trebui să iei decizii, dar nu o face din punct de vedere financiar, deoarece nu este o perioadă propice pentru cheltuieli. Atunci când ești pus în postura de a face alegeri în detrimentul propriei persoane, o vei face cu ușurință.

Gemeni: Te simți atât de bine în propria piele încât, pur și simplu, strălucești. Este o perioadă bună în viața ta și te bucuri de tot ceea ce îți aduce. Chiar dacă uneori ți-ai dori să avansezi mai mult cu proiectele personale, respecți ritmul organismului tău și nu forțezi nimic în acest sens. În sfârșit poți spune despre tine că poți doar „să fii”.

Rac: Sunt multe oportunități care îți vor capta atenția pe parcursul acestei săptămâni, dar nimic nu va fi suficient de „consistent” pentru a te face să acționezi. Ești atras de tot ceea ce este complex și dificil de îndeplinit și ajungi repede la senzația de rutină. În plan emoțional, lucrurile nu se întâmplă în niciun fel. Totul este descris de o plenitudine care te surprinde.

Leu: Obiectivul pe care îl ai în minte pentru această săptămână este să finalizezi la timp tot ceea ce ți-ai propus în plan profesional. Chiar dacă drumul pare a fi unul anevoios, niciodată nu ai ajuns să îți desconsideri capacitatea de adaptare. Acesta este principalul tău atu. Un context favorabil pentru relația personală te va ajuta să îți redescoperi partenerul.

Fecioară: Este posibil ca, în anumite momente mai dificile, sfatul sau doar prezența anumitor persoane să încline balanța spre partea pozitivă. Ești o fire superficială pe alocuri și acțiunile tale din ultima perioadă susțin această aparență. Oare de ce te ascunzi în spatele unei astfel de măști? Nu îți dorești să fii văzut cu adevărat?

Balanţă: Capacitatea de a nu te lăsa afectat de acțiunile celor din jur te protejează de dezamăgiri. Crezi în schimbarea care are loc în tine, dar îți dai seama că nu este suficient pentru ca visurile pe care le ai să devină realizabile. Din punct de vedere profesional, te afli într-un moment de calmitate. Profită de ceea ce îți aduce!

Scorpion: Ești mereu subjugat prejudecăților. Nu reușești să vezi dincolo de aparențe. Chiar și atunci când primești semne clare în raport cu anumite decizii, amâni lucrurile până în ultimul moment. Este evident că te lași condus de emoții. Ești reticent în fața unui „nou început”, mai ales atunci când în joc se află lucruri în care crezi cu adevărat și îți este frică să se „strice”.

Săgetător: Modul în care persoana iubită te face să te simți este pentru tine definiția împlinirii. Zilele acestei săptămâni te vor aduce și mai aproape de persoane importante din viața ta. Compromisul pare dintr-odată o soluție foarte bună, atât pentru tine, cât și pentru cei din jur. În plan profesional, chiar va fi nevoie să adopți această atitudine.

Capricorn: Bazează-te pe prieteni în acest început de săptămână. Indiferent de ceea ce ți se întâmplă, vor fi acolo pentru tine și-ți va fi ușor să le ceri ajutorul de care ai nevoie. Tu și partenerul de viață sunteți mai mult sau mai puțin pe aceeași lungime de undă în zilele care urmează. Amândoi veți comunica cu ușurință ceea ce simțiți.

Vărsător: Această săptămână începe cu o serie de surprize pentru tine. Uranus, planeta care susține transformările, te va provoca să iei decizii nesăbuite. În plan profesional ai nevoie de mai multă motivație pentru a face tot ceea ce îți propui. Din păcate, te lași ușor descurajat. Fii mai sigur pe tine!

Peşti: Vei avea parte de energia unei luni pline pentru o lungă perioadă de acum înainte, iar acest lucru va trebui să îți garanteze succesul în plan profesional. Starea îndoielnică pe care o ai în raport cu anumite neajunsuri ale vieții emoționale te influențează radical în luarea deciziilor. Nimic din ceea ce trăiești nu este întâmplător!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.