Horoscop săptămânal, 20-26 martie 2023

Berbec: Zilele care urmează vor fi pline de suspans în raport cu anumite aspecte din viața ta, chiar dacă ai senzația că nimic nu te mai poate surprinde. Astrele vor încerca să te „domine” pe parcursul întregii săptămâni, și poate din această cauză lucrurile ți se vor părea mult mai greu de armonizat. Diada Marte-Pluto te va forța să iei decizii radicale.

Taur: În plan personal pui multă pasiune în orice relație pe care o ai, deoarece te identifici cu propriile sentimente. Acest comportament poate fi caracterizat ca fiind romantic, având în vedere încărcătura emoțională pe care o poartă cu sine. Deși îți sunt destul de clare intențiile anumitor persoane, vrei să te lași cucerit de aparențe.

Gemeni: Partea financiară este posibil să îţi influenţeze destul de mult deciziile pe care le iei în plan personal. Eşti conştient că modul în care cei din jur îți influențează alegerile este definitoriu pentru parcursul tău profesional pentru care deja ai făcut mult prea multe compromisuri în defavoarea ta.

Rac: Chiar dacă ești o fire destul de indulgentă, nu renunți la valorile tale. Cu toate astea, relațiile cu cei din jur nu par să se consolideze, din contră. În aceste zile agitate, astrele te ajută să îți menții încrederea în tot ceea ce reprezintă frumos pentru tine. Starea de echilibru va fi destul de ușor de accesat.

Leu: Deși ești de părere că toate lucrurile se întâmplă la timpul lor, resimți o stare de agitație continuă din cauza neîmplinirii personale. Te implici în tot felul de relații pasagere doar pentru a nega starea de nesiguranță pe care o trăiești. Intrigile persoanelor de la birou te irită. Ai nevoie de constanță profesională, iar contextul actual nu ți-o oferă.

Fecioară: Este evident pentru tine faptul că romantismul și confortul psihic din relația personală te ajută să faci față provocărilor de care ai parte zi de zi. Ești de neînvins atunci când armonia emoțională este parte din viața ta. Dinamica profesională este dificil de integrat atunci când nu îți sunt respectate opiniile.

Balanţă: A fi în relație cu cei din jur nu reprezintă doar a fi fizic. Comunicarea și încrederea sunt esențiale. Emoțiile tale sunt complet dezorganizate, prin urmare și viața ta este la fel. Cariera are și ea de suferit de pe urma instabilității tale emoționale, dar nu se va întâmpla nimic ce nu va putea fi redresat. Fii blând cu tine!

Scorpion: Vrei să crezi despre tine că ești mult mai sigur ca oricând pe ceea ce reprezinți. Contextele sociale în care te vei afla îți vor demonstra contrariul. Cu siguranță reușești să te faci văzut într-o mulțime de oameni, deoarece comportamentul tău este unul exuberant. Dar oare ce ascunde acest mod de a fi?…

Săgetător: Perioada care urmează este marcată de calm, de linişte interioară, de melancolie şi de introspecție. Îţi îndrepţi atenţia către familie şi către prietenii apropiaţi. Parcă mai mult ca oricând îţi dai seama că sunt cele mai valoroase părţi din viaţa ta. Reușești să ai mai multă grijă de tine.

Capricorn: Nu are niciun rost să îți începi săptămâna cu o dispoziţie negativă, mai ales dacă acest lucru se datorează unor persoane din anturajul tău. Cei care nu îţi apreciază dedicarea şi încrederea, nu merită timpul tău. La birou ai parte de zile destul de tensionate. Deadline-ul unui proiect important este foarte aproape, iar tu te simți în impas la nivel creativ.

Vărsător: Expansiunea orizonturilor profesionale te ajută să faci lucruri pe care ți le-ai dorit dintotdeauna, chiar dacă provocările de care vei avea parte sunt dintre cele mai neconvenționale. Ești o fire puternică, concentrată pe acțiune și pe rezultate și nimic nu te va face să îți întorci privirea din fața drumului pe care ai pășit.

Peşti: Indiferent de ceea ce simți pentru anumite persoane, propriul echilibru emoțional este primordial. Astrele te agită și ele destul de mult la nivel energetic. Îți va fi tot mai dificil să iei decizii cu care să te simți confortabil. Uneori trebuie să lași deoparte prejudecățile și să te pui pe primul plan.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply