Zodia Berbec: Interesele tale în această perioadă sunt doar cele de ordin familial. Deși îți este destul de dificil să te adaptezi situației prin care treci la birou, consideri că faci față cu brio provocărilor. De asemenea, ai ajutor și susținere și din partea celui mai bun prieten. Acest lucru contează enorm pentru tine.
Zodia Taur: În ceea ce privește cariera, încă aștepți momentul potrivit pentru a-ți evidenția abilitățile. Această pierdere de timp te poate face să pierzi oportunități importante de dezvoltare. Evenimentele de care ai parte nu sunt sub controlul tău și, mai mult decât atât, acestea ajung să-ți dezechilibreze întreaga armonie.
Zodia Gemeni: Anumite persoane din viața ta nu sunt de acord cu implementările pe care dorești și încerci să le faci, însă aleg să fie rezervate. Îți cunosc și respectă nevoia de independență. Dacă la birou nu ești mulțumit cu funcția pe care o ocupi, caută noi oportunități de avansare. Este important să fii mai determinat!
Zodia Rac: Alegi să vorbești mereu pentru sine și acorzi mult prea puțină atenție celor din jur. Acest comportament egocentric va ieși în evidență mai ales în acele relații în cadrul cărora te simți puternic. Deși provocările profesionale apar cu recurență în viața ta, știi că în această perioadă ai nevoie doar de liniște.
Zodia Leu: Astrele te ghidează la nivel energetic pe parcursul întregii săptămâni. Atunci când organismul îți va atrage atenția asupra stării emoționale, este important să îl asculți. Pentru a face bine celor din jur, este important să fii și tu bine cu tine. Unele relații din viața ta se vor eroda cu fiecare alegere greșită pe care o vei face.
Zodia Fecioară: Intuiția a ajuns să fie în defavoarea ta. De fiecare dată când te lași condus de ceea ce presupui a fi adevărat, te transpui în ipostaze stânjenitoare și regretabile. A spune ceea ce simți a devenit pentru tine un risc imens, mai ales în raport cu anumite persoane. Poate, de fapt, este nevoie să ai mai multă grijă la modul în care alegi să transmiți ceea ce te interesează.
Zodia Balanţă: Niciodată nu ai refuzat să vorbești despre emoțiile care te încearcă în anumite contexte. Indiferent de consecințele acestei deschideri, ai rămas la fel de „volatil” din acest punct de vedere. Se pare că în această perioadă tulbure pentru tine la nivel profesional, la nivel energetic Venus îți controlează întreaga viață.
Zodia Scorpion: Fără să-ți dorești în mod clar acest lucru, te vei surprinde vorbind destul de des despre propriile sentimente. Ai nevoie ca apropiaţii să-și dea seama cât de intense sunt bătăliile pe care le duci cu propriul sine. Dacă îți dorești să ai parte de un altfel de start în ceea ce privește cariera, este important ca de data asta să-ți creionezi cu atenție obiectivele.
Zodia Săgetător: La începutul săptămânii vei avea multe momente pline de inspirație care-ți vor oferi șansa de a aduce schimbări semnificative în viața ta. Mai mult decât atât, faptul că ești deschis și comunicativ te va ajuta să atragi de partea ta acele persoane care pot face diferența în ceea ce privește parcursul tău profesional.
Zodia Capricorn: Treci printr-o perioadă în care partea profesională primează. Chiar dacă apropiaţii nu-ți înțeleg alegerile, eviți să te mai justifici. Timpul și energia pe care le depui pentru vindecarea rănilor din trecut îți dau curaj să faci totul în favoarea confortului tău psihic și emoțional.
Zodia Vărsător: Ai nevoie de afecțiune și înțelegere pentru a avea succes în „restructurarea” echilibrului psihic zdruncinat de haosul în care trăiești zi de zi. Din păcate, compania anumitor persoane are de fapt o influență negativă asupra dispoziției tale. Este de preferat să stai departe de orice fel de intrigi.
Zodia Peşti: Jupiter pare să aibă o mișcare tranzitorie în semnul tău zodiacal. Maniera în care alegi să faci lucrurile va fi definitorie pentru starea ta de spirit. Te lași absorbit de promisiunile anumitor persoane și de cele mai multe ori vei fi descumpănit. Se pare că și tu încerci să promovezi o imagine de sine care nu este validă.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.