Horoscop săptămânal, 23-29 ianuarie 2023

Berbec: Atunci când trebuie să faci alegeri, o faci în defavoarea ta. Planetele au tendința să te agite destul de mult pe parcursul întregii săptămâni. Marte ajunge într-o poziție retrogradă și acest lucru va fi resimțit în plan profesional. Agitație, decizii eronate, probleme dificile – toate acestea îți vor subestima capacitatea de a face față stresului.

Taur: În zilele următoare ai o stare de spirit caracterizată de serenitate. Nimic din ceea ce se întâmplă în jurul tău nu te determină să renunți la propriul echilibru. Gândurile pozitive te ajută să îți pui în aplicare ideile. Lectura redevine hobby-ul tău preferat. Îți cumperi o serie de cărți despre dezvoltare personală și vei petrece mult timp răsfoindu-le.

Gemeni: În această săptămână este de preferat să nu te avânți la achiziționarea unor lucruri care chiar nu îți sunt necesare. Modul în care ai ajuns să risipești finanțele a devenit unul patologic, mai ales când știi că ai destul de multe obligații în acest sens. Dacă simți că lucrurile scapă cu totul de sub control, caută ajutor de specialitate.

Rac: Lumea ta este construită doar din reușite profesionale. Capacitatea de a te concentra pe propriile obiective te face să fii imbatabil atunci când vine vorba de carieră. Din păcate, în plan personal nu reușești la fel de bine să îi ții aproape pe cei care contează pentru tine. Nu găsești un echilibru între cele două componente ale vieții tale.

Leu: Această săptămână arată total diferit față de cum o aveai planificată. Persoana iubită este imprevizibilă și planurile pe care le aveați împreună au fost anulate din motive puerile, din punctul tău de vedere. În viața profesională te axezi destul de mult pe intuiție. Aceasta este prima verigă prin care filtrezi întotdeauna informațiile.

Fecioară: Chiar dacă din punct de vedere profesional lucrurile sunt într-o continuă evoluție, tu știi că totuși nu te simți împlinit din punct de vedere emoțional. Nu lăsa lucrurile să îți scape de sub control atunci când vine vorba de ceea ce îți dorești de la cei din jur sau în raport cu ceea ce poți tu oferi în anumite relații.

Balanţă: Sunt mulți cei care se simt amenințați de persoana ta, mai ales atunci când totul este la limită. Oamenii nu au de ce să încerce să te menajeze, atâta timp cât comportamentul tău oricum este unul defensiv. Visurile pe care le ai în raport cu o anumită persoană nu se pot transpune vreodată în realitate.

Scorpion: Ai senzația că în perioada care a trecut tot ceea ce ai făcut a fost să hibernezi. În sfârșit, toate simțurile îți sunt stimulate. În această săptămână ai idei noi pentru renovarea casei, vrei să te apuci de câteva cursuri de dezvoltare personală, petreci mult mai mult timp în aer liber și în compania familiei.

Săgetător: Chiar dacă starea emoțională în care te afli este destul de confuză, încerci să îți dai seama dacă lucrurile merg pe făgașul care îți va aduce totuși echilibrul interior la care tânjești atât de mult. Atunci când vine vorba de obiectivele profesionale, ești pur si simplu de neoprit. Ești foarte sigur pe acțiunile tale.

Capricorn: Pentru semnul tău din zodiac nu există o perioadă mai bună a anului în care să îți îndrepți atenția către familie și propriile nevoi emoționale. Deși este posibil ca în anumite contexte în care te vei afla să nu reușești să îți expui ideile, în această săptămână te mulțumești cu șansa de a cunoaște oameni deosebiți din punct de vedere profesional.

Vărsător: Obiectivele pe care le ai în minte pentru perioada următoare necesită concentrare și determinare. Chiar la început de săptămână, Soarele face binecunoscuta sa vizită în casa familiei, prezența sa va induce armonie și calm între membrii familiei, chiar dacă firile rebele ale unora dintre ei vor fi dificil de acceptat.

Peşti: Nu ești responsabil pentru starea de bine a celor din jur, dar îți este dificil să accepți asta. Te consumi foarte mult pentru toți ceilalți și uiți de tine. Această săptămână va fi dificilă din punct de vedere profesional. Simți că nu ți se apreciază în niciun fel inițiativa și cumva acest aspect are efect demotivant asupra ta.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply