Horoscop săptămânal, 24-30 aprilie 2023

Berbec: Atunci când alegi să ai un program încărcat, înseamnă că îți dorești să te detașezi de anumite probleme personale. A mușamaliza însă realele emoții pe care le resimți, nu te va ajuta să le și integrezi. Această săptămână îți va aduce provocări definitorii pentru viața profesională. Lasă-te ghidat de intuiție!

Taur: În plan profesional, viața ta se scurge doar printre termene limită. De fiecare dată când încerci să faci ceva pentru tine, îți este foarte greu să recuperezi orele nepetrecute la birou. Oare când vei avea tăria necesară de a te reorienta? Oare când vei reuși să pui punct acestei dinamici toxice și nefuncționale?

Gemeni: Nimic nu este mai îngrijorător pentru tine decât starea pe care o au cei din jur. Preiei foarte mult din energia și emoțiile celorlalți. De prea multe ori ajungi să te întrebi dacă un anumit aspect din viață este despre tine. La birou adopți o atitudine diplomată, și astfel toate lucrurile se vor derula lin și fără incidente.

Rac: Încearcă să te pui pe primul loc și, mai mult decât atât, învață că tu ești cel mai important în viața ta. Persoanele din jur au multe așteptări de la tine. Indiferent de ceea ce ți se solicită constant, este important să îți dai seama de priorități. Modul în care vei face lucrurile în această săptămână va fi definitoriu pentru luarea unor decizii în plan personal.

Leu: Capacitatea de a relaționa cu cei din jur te va ajuta de multe ori să îți exprimi clar intențiile. Acum îți dorești mai mult pentru propria persoană, pentru că și iubirea de sine este mai palpabilă în această perioadă. Dacă în familia extinsă apar neînțelegeri, este important să rămâi rezervat. Poate nu este despre tine.

Fecioară: Zilele de sărbătoare pe care le-ai petrecut alături de cei dragi vorbesc despre starea ta de bine atunci când ești în familie. Munca de la birou nu te mai provoacă din punct de vedere decizional și de aceea vei lăsa lucrurile să decurgă de la sine. Ai nevoie de mai multă consistență emoțională în anumite prietenii pentru a ști dacă se merită compromisurile care ți se cer.

Balanţă: Îți dorești din suflet să reușești să îți dai seama ce se întâmplă cu sentimentele tale. Ai nevoie de mai mult curaj pentru a te vindeca de rănile unei dezamăgiri profunde. Chiar dacă ai multe proiecte importante pe care le desfășori, știi că ține de tine să faci tot ceea ce este nevoie pentru ca acestea să aibă succes.

Scorpion: De prea multe ori, vorbele tale nu au sens. Modul în care alegi să comunici nu este ajustat la capacitatea interlocutorilor tăi și de aici se vor isca diverse conflicte. Nimic nu te va convinge în zilele următoare că o atitudine mai flexibilă este cea indicată. Ești încăpățânat și vei face doar ceea ce îți dorești.

Săgetător: Zilele acestei săptămâni vor aduce ceva nou în viața ta din punct de vedere emoțional. Atitudinea delăsătoare față de anumite aspecte importante ale vieții profesionale va avea repercusiuni evidente. Nimic nu poate fi mai înșelător pentru tine decât modul în care cei din jur aleg să se comporte cu tine.

Capricorn: Atunci când te afli în impas, simți că ai nevoie de sfatul persoanelor dragi în care ai încredere. Perspectiva acestora poate modela realitatea pe care tu o percepi și astfel lucrurile devin mult mai ușor de îndeplinit. Oricât de exigent consideri că ești uneori, aceasta este doar o mască pe care o porți când ești vulnerabil.

Vărsător: Încearcă să lași în urmă persoanele și locurile care nu îți mai oferă nimic nou sau care te fac să stagnezi. Săptămâna se anunță destul de plictisitoare pentru tine, având în vedere că o vei petrece în familie. Nu ai dispoziție pentru comunicare și vei fi destul de retras. Energiile pe care le vei „recepționa” de la ea vor lăsa o amprentă însemnată asupra destinului tău.

Peşti: Trăiești momente de mare împlinire emoțională, dar parcă este mult prea multă emoție pentru tine. Nu știi cum să te poziționezi în anumite contexte și de aceea te vei simți mai tot timpul epuizat. Încerci prea mult să te potrivești într-un standard care există doar în mintea ta. Dă-ți voie să fii mai liber!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply