Horoscop săptămânal, 27 februarie-5 martie 2023

Berbec: Nu este ușor să fii în centrul atenției. Din păcate, ajungi destul de des în această postură, fără intenția ta. În acest fel înveți să îți accepți vulnerabilitățile. Este important să faci pace cu ele pentru a putea să trăiești o viață din plin. Atunci când cerințele celor din jur devin exagerate, exprimă-ți punctul de vedere în acest sens.

Taur: Firea degajată îi face pe cei din jur să se simtă în siguranță. Atunci când este nevoie să faci alegeri, ghidează-te în funcție de priorități. Este esențial să faci asta. În perioada aceasta ai nevoie de timp cu tine. Îți place ceea ce faci din punct de vedere profesional, și de aceea nu resimți oboseala care vine odată cu implicarea ta totală.

Gemeni: În plan personal, pui multă pasiune în orice relație pe care o ai, deoarece legătura din spatele ei te ajută să trăiești în concordanță cu propriile sentimente. Autenticitatea nu reprezintă doar un clișeu pentru tine. Stagnarea de care ai parte în plan profesional este ceva ce trebuie să îți dea de gândit.

Rac: Chiar dacă zilele acestei săptămâni vor fi destul de aglomerate, reușitele de care vei avea parte îți vor induce vitalitatea de care ai nevoie. Cu siguranță nu îți lipsește energia psihică. La birou ai parte de provocări care te ajută să te dezvolți din punct de vedere profesional și, de fapt, asta este ceea ce contează.

Leu: Relația personală îți oferă cadrul de care ai nevoie pentru a face lucruri deosebite pentru propria persoană. Pentru tine, o astfel de dinamică poate descrie „fericirea în doi”. Te simți confortabil cu rutina pe care o trăiești zi de zi, dar asta nu înseamnă că nu îți dorești mai mult de la propria persoană sau de la cei din jur.

Fecioară: Nu mai poți rămâne în umbră! Și cu siguranță nu o mai poți face în baza unor idei puerile despre anumite limite pe care doar tu ți le impui. Zilele acestei săptămâni pot reprezenta începutul într-un nou domeniu de activitate. Ai șansa de a face ceva care te împlinește cu adevărat.

Balanţă: Majoritatea relațiilor îți „acoperă” nevoia de afecțiune și siguranță emoțională de care ai nevoie. În plan profesional ai nevoie de mult mai multă stabilitate și organizare în această săptămână. Abordarea cea mai evidentă în raport cu anumite situații nu este întotdeauna și cea care se recomandă. Ai încredere în propria intuiție!

Scorpion: Începutul acesta de săptămână este unul liniștit. Niciun eveniment nu te ia prin surprindere. Totul pare amorțit în jurul tău. Ai în fața ta o mulțime de oportunități, perspective și visuri de îndeplinit. Te lași condus de emoția care îți traversează corpul. Spre zilele de weekend au loc câteva schimbări importante în ceea ce privește partea profesională.

Săgetător: Recunoștința pe care o simți în raport cu anumite persoane te face să zâmbești. Te legi de aceste emoții pozitive pentru a te motiva să nu te afunzi în starea de melancolie care îți este caracteristică. La birou reușești să finalizezi proiecte care te vor face remarcat de persoane-cheie în companie.

Capricorn: Prezența lui Pluto în zodia ta are o influență evidentă asupra lucidității cu care alegi să te raportezi la tot ceea ce trăiești. Se pare că ești tot mai ancorat într-o stare de spirit anxioasă și nu mai găsești ieșirea din labirint. Prezența celor dragi în viața ta va fi definitorie pentru modul în care vei reuși să treci peste această perioadă sumbră.

Vărsător: În fiecare zi a vieții tale, te bucuri cu o inocență autentică de tot ceea ce ai parte și asta te menține fericit. Atunci când vine vorba de planul profesional și de contracte importante, încearcă să ceri și părerea unei persoane care nu este direct implicată. Este de preferat să ai o vedere de ansamblu cât mai unitară și obiectivă.

Peşti: Cauți cu o oarecare disperare resurse emoționale în tot ceea ce te înconjoară, iar asta face din tine o persoană destul de intrusivă. Destinațiile drumurilor pe care le parcurgi nu se prezintă totdeauna așa cum ți-ai dori. Ceva cu adevărat special va avea loc spre finele săptămânii, atunci când toate astrele vor lua o poziție retrogradă.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply