Berbec: Dacă ești singur, energia astrelor te va forța să rămâi agățat de ideea unei relații perfecte. Tot ceea ce trăiești nu se află la nivelul așteptărilor tale. Dacă ești implicat într-o relație, această săptămână aduce cu sine un plus de romantism și apropiere. Spre ziua de miercuri îți dedici destul de mult timp carierei, astfel încât orele se scurg, iar tu încă ești la birou până spre miezul nopții.

Taur: Dacă locuința ta nu îți inspiră acea stare de bine și de armonie la care visezi, este indicat să faci modificările necesare în acest sens. Petreci foarte mult timp meditând asupra deciziilor luate. Se pierde multă energie în acest process. În weekend resimți o stare emotivă intensă. Te vei simți epuizat din toate punctele de vedere.

Gemeni: Este posibil ca răspunsurile pe care le afli în aceste zile să nu fie compatibile cu ceea ce îți doreai să ajungi să trăiești. Până la urmă, totul se rezumă la alegerile pe care le facem. Spre sfârșitul săptămânii, toate relațiile din viața ta par să fie zdruncinate de un sentiment de neconcordanță pe care îl resimți. Nimeni nu va reuși să te înțeleagă. Majoritatea persoanelor se vor îndepărta de tine.

Rac: Nevoia de comunicare și viață socială sunt la cote maxime în perioada următoare. Te înconjori de persoane pline de viață pentru a-ți intensifica propria vitalitate. Anumite conjuncturi profesionale în care te vei afla te vor ajuta să îți perfecționezi abilitățile. Dacă în relația personală ai ceva de spus, nu vei ezita să o faci, indiferent de consecințele actelor tale.

Leu: Lasă deoparte orgoliile și încearcă să faci lucruri care îți pot aduce împlinirea emoțională pe care ți-o dorești! Situația cu care te confrunți în relația personală pare să tergiverseze deciziile pe care este important să le iei cât mai repede. Uneori nu este vorba despre tine în alegerile pe care le faci, dar asta nu înseamnă că acțiunile tale rămân fără impact în plan personal.

Fecioară: Atunci când vine vorba despre izolarea în care trăiești de ceva timp, pur și simplu nu reușești să privești spre propriile trăiri. Nu acum. În ultimii ani ai devenit mult mai blând în raport cu propria persoană. Dacă este vorba despre viața profesională, totul este lăsat în mâinile sorții. Nu ai energia necesară pentru nimic de acest gen.

Balanţă: Atitudinea delăsatoare a echipei din care faci parte la birou te provoacă să preiei inițiativa. Pur și simplu, simți că te sufoci atunci când lucrurile nu se întâmplă. Această nevoie de a fi mereu în centrul acțiunii poate fi privită și ca un mecanism de apărare. Oare îți este atât de dificil să fii doar cu tine, fără nicio legătură cu planul extern al vieții tale?

Scorpion: Ești destul de exigent cu cei din jur, dar nu și cu propria persoană. Acceptarea și iubirea de sine sunt cele care te ocrotesc în fața unei astfel de atitudini. Alegerile în materie de parteneri romantici nu s-au dovedit a fi prea înțelepte. Oricum ar fi, această perioadă a vieții tale este despre tine și despre proiectele personale. Pe asta trebuie să te concentrezi.

Săgetător: Dinamica relației personale te ajută să te dezvolți ca om și ca prieten în raport cu partenerul/a, iar pentru tine asta reprezintă o adevărată relație de cuplu. Prezența lui Jupiter în zodia ta are o influență evidentă asupra lucidității cu care te raportezi la tot ceea ce trăiești. Zilele acestei săptămâni aduc în prim-plan nevoia de a lega relații autentice.

Capricorn: O viață socială intensă este foarte importantă pentru vitalitatea ta. Nu trebuie să faci niciun compromis în acest sens, chiar dacă în această perioadă tot ceea ce ține de socializare este încă discutabil. Oricum ar fi, orice decizie pe care o vei lua în acest sens va veni și cu multă responsabilitate. Dacă te gândești să pleci într-o vacanță, este momentul potrivit pentru organizare.

Vărsător: Persoanele născute în această zodie trebuie să fie precaute cu privire la deciziile pe care le iau. Deși alegerile de natură rațională ne oferă senzația că sunt mai sigure, emoțiile sunt cele care ne dictează de fapt existența. Indiferent de provocările următoarelor zile, vei reuși să petreci mare parte din timp alături de cei care „te vitalizează” psihic.

Peşti: Pe parcursul acestei săptămâni reuşeşti să pui în aplicare orice idee îţi traversează mintea, indiferent de riscurile pe care poate le presupune. Cariera este prioritară pentru tine, chiar dacă familia îți reproșează acest aspect. Ești convins că vei reuși să găsești un echilibru în acest sens. În viața ta nu accepți nimic forțat.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.