Berbec: Ești de părere că ai fost mult prea indulgent în raport cu anumite persoane. Asta a atras după sine destul de multe dezamăgiri. Interpretările tale asupra evenimentelor din jur nu sunt întotdeauna dintre cele mai bune. Comunicarea din relație are de suferit din cauza asta, iar tu o știi. Ești neliniștit mereu și ceri foarte multe de la cei din jur.
Taur: Mercur va ocupa o poziție retrogradă în zodia ta. Totul ți se va părea destul de dificil de îndeplinit. Chiar și atunci când vei deține răspunsurile de care ai nevoie, nu vei reuși să iei decizii înțelepte. Această săptămână aduce multe oportunități de dezvoltare, mai ales în plan profesional. Tentațiile de care ai parte în perioada următoare nu vor fi ușor de combătut.
Gemeni: Vivacitatea cu care vei răspunde provocărilor acestei săptămâni te va ajuta să îți conservi o bună parte din energia psihică. Viața ta socială este vibrantă. Atunci când vine vorba despre carieră, ești foarte vigilent în raport cu cei din jur. Nu te încrezi în nimeni. Ai știut dintotdeauna că ești pe cont propriu și asta te-a ajutat să îți îndeplinești obiectivele.
Rac: În raport cu anumite aspecte ale vieții, ai nevoie de noi ancore emoționale. Această săptămână îți oferă șansa să o iei de la capăt cu mai multe proiecte profesionale. Atunci când alegi să ai un program foarte încărcat, înseamnă că îți dorești să te detașezi de anumite probleme personale pentru care nu găsești rezolvare. Nu te eschiva!
Leu: Anumite aspecte din viaţa ta devin mult mai clare în zilele care urmează şi acest lucru te ajută să te orientezi şi să iei decizii importante. În familie, atmosfera nu mai este atât de agitată. Fiecare membru al ei reușește să își pună viața în ordine, într-o măsură mai mare sau mai mică. Începutul de decembrie se învăluie în magia aceea care îți place atât de mult.
Fecioară: Este de preferat să nu mai anulezi ceea ce simți doar pentru a le face pe plac celor din jur. Maniera în care alegi să faci lucrurile ajunge într-un mod eronat la ceilalți. Vei avea tendința de a te explica în exces și asta te va consuma de energie psihică. Cel mai important este să rămâi în contact cu tine. Făcând asta, știi că nu poți da greș!
Balanţă: Agitația din zilele următoare care va avea loc la nivel astral îți va „zdruncina” destul de mult locul pe care tu simți că îl ai în acest Univers. Această săptămână din luna decembrie este una a încercărilor, mai ales atunci când vine vorba despre planul personal. Ar fi indicat să stai deoparte de orice tentativă de a face schimbări radicale în viața ta.
Scorpion: În această săptămână simți că ești într-o continuă căutare de indicii care să îți sugereze drumul pe care trebuie să pășești. Vezi totul dintr-o nouă perspectivă. Ești conștient mereu de implicațiile deciziilor pe care le iei. În plan profesional ai nevoie de mai multă validare. Dintotdeauna ai simțit că nu ești apreciat la adevărata valoare.
Săgetător: Această săptămână este intensă pentru tine în plan personal. Partenerul se află mereu în priorităţile tale, deşi petreceţi puţin timp împreună. Saturn se află în ultima sa decadă. Energia sa haotică va influenţa toate alegerile pe care ai tendinţa să le faci atunci când te afli în impas. Lasă-te ghidat de energia și pulsul astrelor!
Capricorn: Lucruri de neconceput pentru tine vor avea loc în această săptămână. Frica, neliniștea care îți vor invada sufletul îți vor conduce practic toate acțiunile. În zilele de miercuri și joi au loc câteva schimbări importante în ceea ce privește partea profesională. Te implici constant în dezvoltarea ta ca profesionist și asta se observă prin tot ceea ce faci.
Vărsător: Sentimente confuze te vor urmări în perioada care urmează. Vei trece prin destul de multe momente de cotitură care te vor face să ajungi la un blocaj emoțional profund. De asemenea, este posibil ca partenerul de viață să aibă câteva probleme de sănătate. Mereu ai considerat că ești pregătit pentru orice situație de genul acesta, dar viața îți demonstrează contrariul.
Peşti: Ai în jurul tău doar oameni fideli și devotați și pe care te poți baza în orice context. Familia pare uneori că te instigă la conflicte, pentru că nu este niciodată de acord cu modul în care îţi trăieşti viaţa. Cu toate astea, te ții departe de aceste intrigi, deoarece alegi doar să le respecți opinia. Îți place armonia și vei acționa mereu în acest sens!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.