Horoscop săptămânal, 6-12 februarie 2023

Berbec: Pentru a reuși să finalizezi ceea ce îți propui, este important să fii atent și la oamenii cu care te înconjori. În plan personal nu este sănătos din punct de vedere emoțional să îl lași pe cel de lângă tine să vorbească în numele tău. Această acțiune nu face decât să te anuleze. Este important să ai multă încredere în sine.

Taur: În plan profesional este posibil să fii mult prea grăbit în inițiative și să faci lucrurile într-o manieră dezorganizată. Pui multă presiuni pe proprii umeri. Deși nu este cazul să acționezi atât de haotic, ai senzația că este o forță mai presus de tine care te ghidează în acest sens. Ai grijă în zilele care urmează la intențiile celor din jur!

Gemeni: Este esențial să acționezi, mai ales atunci când este vorba de momente-cheie. Lucruri incerte și evenimente neprevăzute te însoțesc în această perioadă. Deși anumite alegeri pe care le faci crezi că sunt raționale, sunt momente în care te trezești într-o imensitate de emoții confuze și de neînțeles.

Rac: Pe parcursul următoarelor zile îți va fi mult mai ușor să faci lucrurile ghidat de ceea ce simți. Nu ești o fire rațională și nu vrei să mai pretinzi că poți să fii. De ce să îți negi natura? Oricum ar fi, este binevenit ca uneori să analizezi mai bine opțiunile pe care le ai. La birou ai parte de zile încărcate și te vei resimți spre finele săptămânii.

Leu: Trăiești mult în trecut. Viața ta se derulează aici și acum. Echilibrul tău emoțional este unul fragil și lasă loc dezamăgirii în raport cu cei din jur. Implicarea ta constantă în parcursul profesional nu va fi în van. Indiferent unde te afli la momentul prezent, ești convins că visurile tale se vor îndeplini.

Fecioară: Este important pentru starea ta emoțională ca tot ceea ce gândești să fie expus într-o manieră cât mai autentică. Având în sfera energetică planetele Saturn și Jupiter, zilele următoare vor fi caracterizate de aventură și riscuri. Acest mod de a trăi oare ți se potrivește cu adevărat sau încerci să demonstrezi ceva?

Balanţă: A fi alături de cei dragi este benefic pentru starea ta de spirit, dar asta nu înseamnă că tot ceea ce faci zi de zi trebuie să depindă de ceilalți. În plan profesional, pentru tine lucrurile sunt mai dificil de îndeplinit. Toate acestea sunt cauzate și de modul în care tu acționezi. Te plafonezi mult prea repede și asta are repercusiuni.

Scorpion: Ai mai multă grijă de sănătatea ta! Dacă în familie apar tensiuni, încearcă să eviți atitudinea defensivă care îți este specifică. Mai multă flexibilitate poate fi benefică dinamicii relaționale, chiar dacă îți vine greu să recurgi la o atitudine diplomată. Este posibil ca cei din jur să ducă propriile „bătălii” de care tu nu ai cunoștință.

Săgetător: Sunt contexte în care va fi nevoie să fii mai chibzuit, chiar și cu ceea ce te interesează să demonstrezi celor din jur. Ești puternic influențat de tot ceea ce înseamnă social în jurul tău. Intențiile tale nu sunt întotdeauna apreciate, dar asta nu înseamnă că trebuie să ai dubii cu privire la ceea ce reprezinți.

Capricorn: Pentru a te reseta din punct de vedere emoțional, devine necesară ideea de a petrece cât mai mult timp singur. Ai nevoie de asta. Este de preferat să nu te avânți la achiziționarea unor lucruri care chiar nu îți sunt necesare. Este important să fii mai chibzuit în ceea ce privește finanțele pentru a putea face tot ceea ce ți-ai propus pentru vara acestui an.

Vărsător: Chiar dacă pe moment te simți îndreptățit să susții anumite lucruri, un timp de gândire ar anula multe conflicte inutile și care te încarcă emoțional. Prioritățile tale sunt diferite de la o zi la alta. Această dinamică este destul de antrenantă chiar și pentru tine, dar mai ales pentru partenera ta. Încearcă să fii mai previzibil.

Peşti: Programul tău este unul haotic. Nici pe parcursul acestei săptămâni nu vei reuși să lași deoparte ambițiile care te conduc și, fără să ai această intenție, îi vei răni pe cei din jur. Deși vorbești despre prietenii sincere și autentice, nu ai capacitatea de a oferi aceleași lucruri pe care tu le aștepți de la cei din jur.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply