Horoscop săptămânal, 6-12 martie 2023

Berbec: Detașarea emoțională de acele persoane în care simți că nu mai poți investi sentimente sau trăiri te ajută să îți recapeți o parte din energie. În plan profesional ai nevoie de mult mai multă stabilitate și organizare în această săptămână. Chiar dacă te simți constrâns de anumite reguli, încearcă să îți dai seama de importanța lor.

Taur: Nimic nu este mai presus pentru tine decât afecțiunea persoanei iubite. Relația de cuplu este ca un fel de ancoră emoțională pentru tine. Deși faci pași evidenți spre înțelegerea dinamicii unei anumite relații din viața ta, ai senzația că ar trebui să încetinești puțin ritmul în care se întâmplă lucrurile.

Gemeni: Planurile personale și profesionale se află într-un perfect echilibru. Pentru o bună perioadă de timp, disconfortul nu va veni dinspre aceste zone, ci mai degrabă de la așteptările pe care le ai de la propria persoană. Dezvoltarea personală este esențială pentru tine, dar organismul, energetic vorbind, îți pune piedici în acest sens.

Rac: Siguranță afectivă sau independență deplină… Oare ce ai nevoie pentru a fi bine? Aceasta este întrebarea în jurul căreia ți se va scurge viața în această săptămână. Rutina te ajută să te simți confortabil din mai multe puncte de vedere. În aceeași măsură, îți oferă și o listă interminabilă de frustrări.

Leu: Ai grijă de tine mai mult decât ceri să o aibă cei din jur! Atunci când te uiți spre tine, este nevoie să simți compasiune, afecțiune, răbdare, și nu ceea ce simți tu. Ești propriul sabotor. Viața profesională te menține în acțiune, chiar dacă de multe ori ți-ai dori să ieși din acest joc al puterii.

Fecioară: Ai nevoie de intimitate, iar toți cei din viața ta par că nu înțeleg acest lucru. Această simplă cerință duce la conflicte nesemnificative, mai ales spre mijlocul săptămânii, dar vei reuși totuși să îți temperezi iritarea. O persoană te va dezămăgi atât de profund încât vei intra într-un fel de șoc emoțional.

Balanţă: Influența pe care o primești din partea Lunii te face să alegi dintre totul sau nimic. Această atitudine drastică te ajută să elimini din viața ta lucruri sau persoane care te țineau în loc. În plan personal, pui multă pasiune în orice relație pe care o ai, chiar dacă este un comportament riscant.

Scorpion: În perioada următoare, dorința de a performa te va ajuta să îți setezi obiective profesionale destul de exigente. Ai nevoie de confirmarea socială a celor din jur atunci când intenționezi să schimbi anumite lucruri la persoana ta. Sunt multe momente pe parcursul acestei săptămâni când te vei lăsa ghidat doar de ceea ce simți.

Săgetător: Îţi este greu să îţi menţii intactă conduita când simți pe propria piele impertinența celor din jur. Chiar dacă în plan profesional nu se întâmplă nimic notabil în această săptămână, atmosfera de la birou te ajută să îţi proiectezi noi obiective. Zilele următoare aduc armonie în viața ta emoțională.

Capricorn: Firea ta defensivă ajunge, de cele mai multe ori, să creeze în jurul tău doar relații bazate pe co-dependență. Nu ești deschis la ideea de colaborare. Lucrurile trebuie să ia întotdeauna forma pe care ți-o dorești. În această săptămână vei întâmpina destul de multe dificultăți în ceea ce privește activitatea de la birou.

Vărsător: Iubești ceea ce faci, și acest lucru te ajută să iei decizii înțelepte, indiferent de situație. În viața personală ai destul de multe tabieturi care te ajută să scapi de stresul cotidian. O „curățare emoțională” zilnică este un bun aliat atunci când vine vorba de vitalitate și sănătate psihică. Timpul cu tine este de neprețuit!

Peşti: Pentru tine, totul este intens pe plan personal. Partenerul se află mereu în priorităţile tale, deşi petreceţi destul de puţin timp împreună. Viața de familie nu este însă sursa ta de energie pozitivă. Proiectele personale se bucură de dedicarea ta totală, deoarece faci totul cu multă pasiune.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply