Berbec: Te lași influențat de invidia anumitor persoane, și asta te încarcă foarte mult energetic. Nu îți mai dorești să faci lucrurile pe care le faci în prezent, dar nu știi cum să ieși din cercul vicios în care te afli. Este nevoie de mai multă blândețe față de tine pentru a putea să-ți accepți limitele și să nu te mai judeci.

Taur: Îți dorești să poți vorbi deschis cu o anumită persoană, însă ceva te înfrânează. Chiar dacă îți dorești autenticitate în viața ta, îți dai seama că nu reușești să faci compromisuri în acest sens. Propriul confort este mereu primordial. Relația cu părinții devine tot mai deficitară din punct de vedere emoțional, deoarece și tu, și ei acționați prin prisma propriul ego.

Gemeni: Te adaptezi repede contextelor în care te afli, astfel încât cei din jur sunt uimiți de siguranța de sine pe care o emani. Ești o personalitate puternică și tot ceea ce ți se întâmplă are un efect pozitiv asupra motivației tale. Dintotdeauna ai căutat să îți depășești limitele și îți reușește acest lucru. A vorbi deschis despre ceea ce simți este esențial pentru armonia ta psihică.

Rac: Vorbești deschis despre modul în care urmează să acționezi și faci cercetări amănunțite în acest sens. Este evident pentru tine faptul că romantismul și confortul psihic din relația personală te ajută să faci față provocărilor de care ai parte zi de zi. Modul în care decurg lucrurile în anumite relații de prietenie nu te mai afectează ca în trecut. Ești mult mai matur emoțional.

Leu: Intriga pe care o resimți în anumite relații de prietenie te face să fii mult mai atent la propriile emoții. A te simți total pierdut din punct de vedere emoțional va fi destul de dificil pentru tine. Mercur-Uranus este o diadă care aduce schimbări fundamentale în viața ta. Ești într-o continuă căutare de indicii care să îți sugereze drumul pe care trebuie să pășești.

Fecioară: Rutina zilnică te epuizează psihic peste măsură. Ai constant nevoie să faci lucruri care să îți mențină motivația între anumite limite pentru a nu te plafona. Modul în care te percep cei din jur este strict problema lor. Relațiile din viața ta sunt pe o pantă ascendentă de dezvoltare, deoarece dedicarea ta este reală și constantă.

Balanţă: Astrele vor „mixa” energiile din jurul tău. Tu vei fi tot mai debusolat. Acționezi prin prisma sentimentelor, dar asta nu este suficient pentru a avea relații autentice. Modul în care se raportează cei din jur la reușitele tale te dezamăgește. Nimic nu poate fi mai descurajator pentru tine decât lipsa de susținere.

Scorpion: Încearcă să privești lucrurile în perspectivă și nu te lăsa „cucerit” de promisiunile exagerate pe care le pot presupune anumite direcții de acțiune. Cântărește foarte bine opțiunile pe care le ai și încearcă să alegi mereu propriul bine. Zilele acestei săptămâni aduc durere și dezamăgire în viața ta.

Săgetător: Oferi dovezi de afecțiune doar în plan social, pentru că sentimentele tale se simt protejate în spatele acestei „copertine”. Compania persoanelor de referință te ajută să te încrezi în deciziile pe care le iei, chiar și atunci când nu simți că faci alegeri înțelepte. Chiar dacă acestea presupun riscuri, cu siguranță îți pot oferi și lecții de viață.

Capricorn: Zilele acestei săptămâni de toamnă te aduc mai aproape de propriul sine. Descoperi cu tristețe că viața îți pune în continuare piedici în împlinirea propriilor visuri și totul este mult mai dificil decât credeai tu că va fi. Nu te descuraja! Atunci când vine vorba de familie, ai grijă de cei dragi așa cum cei dragi au grijă de tine!

Vărsător: Lucrurile se precipită destul de mult pe plan personal. Atunci când credeai că ai ajuns la un echilibru, îți dai seama că acest sentiment nu este de fapt unul autentic. În familie au loc în fiecare zi conflicte pe care nu reușești să le înțelegi. Mai mult decât atât, agitația în care te transpun te fac să te retragi și să te concentrezi pe propria stare de bine.

Peşti: Încă de la începutul săptămânii, la birou ai de luat decizii importante. Acestea este posibil să îți afecteze viitorul profesional. Este nevoie de multă perseverență, conștientizare, „calibrare” pentru a te echilibra din punct de vedere emoțional. Este normal să simți că „te prăbușești” sub povara responsabilităților și chiar poți să faci asta pentru a putea ulterior să o iei de la capăt.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.