Jandarmeria Argeş: „51 de elevi – în practică la instituţia noastră!”

Pentru 51 de elevi ai școlilor militare de subofițeri jandarmi a început astăzi o nouă etapă în dezvoltarea lor profesională, și anume stagiul de practică în structurile operative ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.

Încă de la primele ore ale dimineții, cu emoții vizibile, tinerii s-au prezentat la sediul unității noastre.

Primele activități au constat în prezentarea istoricului unității, misiunile curente ale jandarmeriei și activitățile pe care le vor desfășura pe parcursul stagiului de practică.

În următoarele zile, tinerii elevi vor fi repartizați către structurile de ordine publică, unde vor face cunoștință cu tutorii profesionali de la care vor învăța în toată această perioadă.

La finalul stagiului de practică, elevii vor fi apreciaţi pentru activitatea desfăşurată şi li se vor acorda calificative care vor fi transmise instituțiilor de învăţământ.

Le urăm succes elevilor aflaţi în practică, iar după absolvire îi aşteptăm să întărească rândurile jandarmilor argeșeni.

Comunicare Jandarmeria Argeş

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply