Lexford Castel dă startul educaţiei şi în limba engleză, în parteneriat cu International Well Rounded School!

Un material de Vadim Uţii

Excelenţa în educaţie porneşte de la Lexford Castel!

Prestigioasa instituţie de învăţământ din Piteşti a semnat un parteneriat cu Cambridge Assessment International Education și International Well-Rounded School, pentru implementarea Sistemului Internațional Cambridge. Inimosul manager Cătălin Gherzan susţine că în viitorul an şcolar 2023-2024 se va aplica şi în Şcolile Lexford Castel programul educaţiei în limba engleză, program ce se va finaliza cu primirea diplomei pe fiecare nivel şcolar. Aceste diplome reprezintă confirmarea faptului că elevul a absolvit cursuri în sistemul britanic, fiind similare celor primte de elevii din Marea Britanie.

Una dintre şcolile private de prestigiu din municipiul Pitești, „Lexford Castel – Școală și grădiniță particulară”, are în componenţă și clasele V-VIII, iar elevii sunt așteptați de profesori temeinic pregătiți cu materiale, resurse de calitate și un climat relaxat. „Lexford Castel” este singura şcoală gimnazială privată din Pitești!

Cotată de ARACIP drept una dintre cele mai complexe unități de învățământ din punctul de vedere al dotărilor, calității educației și al pregătirii cadrelor didactice, Școală Primară Lexford Castel este o şcoală modernă, care doreşte să-şi alinieze standardele educaționale la pattern-ul european.

Sursa foto: Lexford Castel, https://www.facebook.com/photo/?fbid=6060300310734661&set=pcb.6060319360732756.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply