Echipele mobile continuă campania de vaccinare în județul Argeș. Astăzi, medicii și asistenții au mers la Școala Gimnazială „Mircea cel Bătrân” din Pitești, dar și în comunele Aninoasa și Hârsești. Mâine vor fi imunizate persoane netransportabile din zona Curtea de Argeș.

Continuă și maratonul de weekend. Iată lista completă a localităților în care vor ajunge echipele de vaccinare:

  • Sâmbătă: Ștefănești, în incinta Liceului „Dinu Brătianu”, de la ora 08.00; Valea Iașului, la sediul Primăriei, de la ora 09.00; Uda, la Școala Gimnazială Uda, de la ora 09.30;
  • Duminică: Ștefănești, în incinta Liceului „Dinu Brătianu”, de la ora 08.00; Teiu, la Căminul Cultural, de la ora 10.00; Stâlpeni, la sediul Primăriei, de la ora 09.00; Morărești, în incinta Căminului Cultural din satul Dedulești, de la ora 08.00; Valea Danului, la sediul Primăriei, de la ora 09.00.

„Vă reamintim că în Pitești va fi o premieră în vaccinare prin amenajarea unui centru de tip drive-through deschis sâmbătă de la ora 08.00 la ora 24.00 şi duminică, în același interval orar. Pentru vaccinare sunt disponibile serurile Pfizer sau Johnson&Johnson”, a declarat prefectul Radu Perianu.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.