În atenția Executivului Primăriei Pitești!

Echipa de robotică „TehnoZ” a Colegiului „Zinca Golescu” a obținut titlul național la competiția „First Tech Challenge”, unde s-au confruntat 80 de echipe din întreaga țară.

Municipalitatea piteșteană s-a declarat extrem de mândră, s-a fotografiat alături de tineri, dar e nevoie de mai mult decât de felicitări și fotografii.

În perioada 18-22 aprilie 2023, „TehnoZ” va reprezenta țara noastră la Campionatul Mondial de Robotică „FIRST Tech Chalenge”, ce va avea loc în Statele Unite ale Americii (Houston-Texas). Participarea presupune cheltuieli privind diversele taxe, deplasarea și cazarea echipei formate din 15 membri pe perioada desfășurării concursului.

Consider că administrația locală își poate arăta în mod real respectul și sprijinul față de tinerii noștri excepționali. Acesta este motivul pentru care solicit în mod public ca Primăria Pitești să sprijine financiar echipa piteșteană. Ar trebui să fie nu doar o obligație de la sine înțeleasă, ci, mai ales, un privilegiu!

Mihai Coteţ, consilier municipal, preşedinte PNL Piteşti

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.