Pe 25 noiembrie 2021, instituţia de cultură din municipiu a programat un nou spectacol. „O șansă pentru fiecare” este un proiect al Centrului Cultural Județean Argeș, în cadrul căruia tineri soliști de muzică populară găsesc oportunitatea de a cânta pe aceeași scenă, în cadrul aceluiași spectacol, cu Orchestra „Doina Argeșului”, folosind acest prilej ca rampă de lansare în cariera artistică. Atât interpreţii, cât şi „Doina Argeșului” (dirijor Virgil Iordache) promovează atât cultura tradițională, cât și rolul pe care orchestra îl are în păstrarea și transmiterea pe mai departe a valorilor folclorice autentice din arealul argeșean.

Alături de artiștii profesioniști Daniela Cernea, Valentin Grigorescu, Diana Călinescu, Bogdan Oncioiu, Lucica Baciu Bican, George Nedelea, Zina Ghiţulescu, Graţian Bădescu, Iuliana Muscalu, Ion Nicu Tony şi Veronica vor cânta 8 tineri din Curtea de Argeș: Ana Maria Baltag-Diaconu, Adelina Zamfir, Mădălina Lupu, Andreea Georgescu, Andreea Mitran, Daria Ninu, Ionuț Lupu și Ștefan Ducu.

Intrarea este liberă, în baza certificatului verde, conform H.G. 1161/25.10.2021, iar spectacolul va începe la ora 18.00 şi va fi prezentat de Zina Ghiţulescu şi Graţian Bădescu.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.