Ținând cont de temperaturile extrem de scăzute din ultima perioadă, polițiștii locali din Pitești au demarat o acțiune care vizează persoanele fără adăpost din municipiul nostru. Patrulele de noapte le depistează și le îndrumă către adăpostul de noapte din Nord, acolo unde pot dormi și primi o masă caldă.

Celor care refuză deplasarea la adăpost le sunt oferite, de către polițiștii locali, în fiecare noapte, ceai cald și sandviciuri, aceștia fiind monitorizați periodic.

Pe această cale facem apel către cetățeni, dacă au cunoștință de astfel de persoane lipsite de adăpost, să sesizeze Dispeceratul Poliției Locale la numărul de telefon 0348/911, pentru a le putea ține sub observație.

Totodată, reamintim faptul că la adăpostul de noapte pot fi primite doar persoane care au documentele de identitate asupra lor și care nu sunt sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe halucinogene.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.