„PHOENIX – Povestea”, la Pitești, în prezența lui Nicu Covaci!

Duminică, 2 aprilie 2023, de la ora 19:00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat filmul „PHOENIX – Povestea”, în prezența fondatorului trupei Phoenix, Nicu Covaci. Regizat de cineastul Cristian Radu Nema și produs de Bianca Beatrice Michi, filmul spune povestea trupei Phoenix, așa cum am trăit-o cu toții și transpune cinematografic, la aniversarea a 60 de ani, spiritul și mesajul fenomenului cultural Phoenix. Prețul unui bilet la acest film este de 25 lei.

Sâmbătă, 1 aprilie 2023, de la ora 18:00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat în premieră filmul „O dimineață minunată”, regizat de Mia Hansen-Løve, în rolurile principale fiind Léa Seydoux, Pascal Greggory, Melvil Poupaud și Nicole Garcia. Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply