Primăria Municipiului Piteşti celebrează Ziua Europeană a Numărului de Urgență 112

Astăzi, 11 februarie, Primăria Municipiului Pitești celebrează Ziua Europeană a Numărului de Urgență 112 prin iluminarea în roșu a clădirii. Acest lucru marchează importanța sistemului național unic pentru apeluri de urgență, administrat de Serviciul de Telecomunicații Speciale, care împlinește 19 ani de la înființare în România.

Anul trecut, operatorii STS au gestionat peste 10,2 milioane de apeluri la numărul 112, dintre care aproximativ 58% au fost urgențe reale. În acest an, sperăm să vedem o creștere a responsabilității sociale în apelarea acestui număr unic de urgență.

Este important de menționat că operatorii STS, alături de dispecerii agențiilor specializate de intervenție, cum ar fi Ambulanța, Poliția, ISU-SMURD, Jandarmeria sau Salvamont, sunt mereu pregătiți să salveze vieți. Acestea sunt echipele care stau în spatele numărului 112 și care se asigură că oricine are nevoie de ajutor poate obține rapid asistența de care are nevoie.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply