Primăria Municipiului Piteşti: „Industria argeșeană – trecut, prezent și viitor” – eveniment organizat de Asociația Națională Cultul Eroilor „Regina Maria”, Filiala Argeș

Astăzi, 23 martie 2023, la Cercul Militar Pitești s-a desfășurat evenimentul organizat de către Asociația Națională Cultul Eroilor „Regina Maria”, Filiala Argeș, având ca temă „Industria argeșeană – trecut, prezent și viitor”. Au participat la întâlnirea și la discuțiile prilejuite de evenimentul „Seniorii Industriei Argeșene” specialiști care au condus fostele și actualele obiective industriale din județul nostru, elevi, persoane publice și membrii Asociației Naționale Cultul Eroilor „Regina Maria”, filiala Argeș.

Discuțiile s-au concentrat pe evoluția industriei în Argeș, de-a lungul timpului, și pe proiectele viitoare, care vor aduce noi oportunități pentru dezvoltarea economică a regiunii. Participanții au putut afla despre realizările din trecut și despre perspectivele de dezvoltare a economiei locale.

Evenimentul a fost un prilej pentru a pune în valoare expertiza locală și pentru a promova colaborarea între autorități, specialiști și comunitate. Prezența elevilor și a persoanelor publice a arătat importanța implicării tuturor în dezvoltarea comunității locale și în susținerea proiectelor economice care aduc beneficii pentru toți locuitorii regiunii.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply