Centrul Cultural Pitești organizează în perioada 18-22 octombrie 2021 noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală, care pot fi fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției și pe site-ul oficial – www.centrul-cultural-pitesti.ro, acțiuni la care publicul are acces conform normelor sanitare în vigoare:

  • Cenaclul „Armonii Argeșene”, eveniment care se va desfășura luni, 18 octombrie, de la ora 13:00.
  • Recitaluri de folclor și dezbatere tematică, în cadrul proiectului sub genericul „De la Vâlcea la Pitești”, coordonat de interpreta de folclor Tatiana Mărcoianu, eveniment care va avea loc luni, 18 octombrie, de la ora 16.00.
  • Prelegerea cu tema „Decriptări Biblice – Jos Ape, Sus Ape, la Mijloc Pământul și Cerul – ce reprezintă citatul biblic”, în cadrul proiectului „Decriptări Matematice”,marți, 19 octombrie, de la ora 14:00.
  • Prelegerea cu tema “Din legendele arthuriene: Sir Gawain și Cavalerul cel Verde”, eveniment care va avea loc live, pe pagina oficială de Facebook a Centrului Cultural Pitești, marți, 19 octombrie, de la ora 20.00.
  • Prelegerea cu tema “Farmecul limbajului în creația lui Eminescu”, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul „Teme culturale în emoții raționale”, miercuri, 20 octombrie, de la ora 11.00.
  • Prelegerea cu tema „Cimitirul Sf. Gheorghe din Pitești”, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul „Biografii de excepție”, miercuri, 20 octombrie, de la ora 16:00.
  • Prelegerea cu tema „Triunghiul Cunoașterii: Carte, Lectură, Bibliotecă”, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul „Cultura în vreme de pandemie”, susținut de directorul general al Bibliotecii Județene Argeș “Dinicu Golescu”, sociologul și scriitorul Octavian Mihail Sachelarie, joi, 21 octombrie, de la ora 12:00.
  • Prelegerea cu tema „Psihopatologia oamenilor sănătoși”, în cadrul proiectului sub genericul „Vaccin împotriva virusului manipulării”, joi, 21 octombrie, de la ora 15:00.
  • Întâlnire culturală, în cadrul proiectului „Activități Culturale”, coordonat de scriitoarea Silvia Giurgiu, joi, 21 octombrie, de la ora 16:00.
  • Dezbaterea cu titlul „Fragmente de lume”, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul „Colocviile Municipiului Pitești”, coordonat de redactorul-șef al revistei de cultură „Argeș”, scriitorul dr. Leonid Dragomir, avându-l invitat pe scriitorul și publicistul Arthur Suciu, anunțată pentru marți, 19 octombrie, de la ora 16:00, va fi reprogramată, la solicitarea invitatului, pentru vineri, 22 octombrie, de la ora 12:00, în Sala Ars Nova a Centrului Cultural Pitești.

Detalii despre evenimentele anunțate sunt oferite pe site-ul instituției și pe pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/centrulculturalpitesti/posts/1535326706853003.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.