Recital cameral umanitar, la Filarmonica Pitești: Un trio redutabil, o vioară Stradivarius și-un violoncel James&Henry Banks

Filarmonica Pitești organizează vineri, 10 martie, de la ora 19:00, la Centrul Multifuncțional, recitalul simfonic extraordinar susținut de pianistul Horia Mihail, violonistul Robert Lakatoš și violoncelistul Dragan Djordjević.

Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia fiind de 50 de lei sau 40 de lei, în funcție de categoria locului. Pentru elevi și studenți, un bilet costă 12,50 lei, respectiv 10 lei, iar pentru pensionari, 25 de lei, respectiv 20 lei. Abonamentele sunt valabile!

Concertul are scop umanitar, pentru salvarea vieții Erikăi Andreea Duminică, în vârstă de 8 ani, diagnosticată cu un tip agresiv și neoperabil de tumoare canceroasă, localizată la tulpina creierului. Erika este fiica lect. univ. dr. Ramona Duminică, de la Facultatea de Științe Economice și Drept de la Universitatea Pitești.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply