Pe platoul din fața Bibliotecii Județene Argeș, începând de astăzi, 13 iunie, până duminică, 16 iunie, sute de cărți pentru copii, dar și pentru adulți își așteaptă cititorii, la Târgul de Carte „JuniorFest”. Cea de-a patra ediție a târgului s-a deschis cu lansarea cărții „Povești cu tâlc” scrisă de Maria Muscalu, cea mai tânără scriitoare din România. Maria Muscalu are 10 ani și este elevă în clasa a III-a la Școala „Mihai Eminescu” din Pitești. Este pasionată de lectură, în mod special de povești și nuvele.

„În primul rând vreau să transmit felicitările conducerii Consiliului Județean Argeș, ale domnului președinte Ion Mînzînă, pentru organizarea celei de-a IV-a ediții a Târgului de carte JuniorFest, pentru păstrarea tradiției și pentru continuarea ei. Vă felicităm, în egală măsură, pentru tot ceea ce faceți pentru comunitatea argeșeană, pentru activitățile din cadrul acestui târg, dar și pentru cele care vor urma pe perioada vacanței.

Mă bucură faptul că avem printre noi cititori cu vârste atât de fragede care reprezintă viitorul. Consiliul Județean Argeș conștientizează rolul și importanța culturii și, în acest sens, investește mult în ceea ce înseamnă infrastructura culturală. Și nu sunt doar declarații, ci sunt proiecte concrete, mă refer aici la investițiile în reabilitarea unor monumente și clădiri importante, este vorba despre Muzeul Județean Argeș, Galeria de Artă Rudolf Schweitzer-Cumpăna, Cetatea Poenari, Teatrul de Copii Așchiuță și va urma, cu siguranță, și Biblioteca Județeană Argeș.

Vă doresc mult succes în activitate și dragi copii să vă bucurați de cărțile aduse de cele 10 edituri prezente aici, cărora le mulțumesc și de toate activitățile pe care biblioteca le organizează pe perioada verii și nu numai” – Roxana Stoenescu, director executiv Direcția Cultură, Turism și Tineret, din cadrul Consiliului Județean Argeș.

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.