Sancțiuni aplicate de Poliția Locală Pitești pentru aruncarea cojilor de semințe pe domeniul public!

Poliția Locală Pitești continuă acțiunile pentru depistarea și sancționarea persoanelor care nu mențin curățenia pe domeniul public. Două persoane în vârstă de 45, respectiv 55 de ani au fost surprinse, pe strada Eugen Lovinescu, aruncând cojile de semințe pe domeniul public. La solicitarea polițiștilor locali, persoanele depistate în timp ce încălcau legea au curățat locurile respective, fiind sancționați cu avertismente.

Persoanele fizice au obligaţia să păstreze curăţenia trotuarelor, arterelor de circulaţie, a parcurilor, locurilor de joacă pentru copii, a pieţelor şi a altor locuri publice, fiind interzisă aruncarea sau depozitarea deşeurilor menajere sau de altă natură în zonele menţionate. Reamintim piteștenilor că sancțiunea pentru mizeria creată prin aruncarea cojilor de semințe este de la 1.000 la 1.500 de lei.

Acţiunile de control ale polițiștilor locali se desfăşoară în mod continuu, aplicându-se, de câte ori este cazul, sancţiuni contravenţionale, cu scopul de a menţine curăţenia în Pitești!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply