SC Apă Canal 2000 SA Piteşti anunţă sistarea furnizării apei potabile în comunele Albota şi Stolnici, în data de 30 martie 2023!

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va executa în data de 30 martie 2023 lucrări de spălare şi igienizare bazine de înmagazinare apă potabilă din Staţiile de pompare Frăteşti şi Stolnici, alimentarea cu apă potabilă fiind întreruptă după cum urmează:

  • comuna Albota, între orele 08.00-14.00, vor fi afectaţi utilizatorii din satul Frăteşti;
  • comuna Stolnici, între orele 08.00-20.00, vor fi afectaţi utilizatorii din satul Stolnici.

„Ne cerem scuze faţă de consumatorii afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigurăm că echipele operaţionale care efectuează lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor în cel mai scurt timp, încercând să reducă la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectaţi, depunând eforturi susţinute pentru asigurarea funcţionalităţii sistemului de alimentare cu apă în condiţii de calitate şi de siguranţă.

Recomandăm consumatorilor să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, vă rugăm să ne contactaţi la Call Center (non stop) – tel. 0248/223.237. De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii: www.apacanal2000.ro, la secţiunile Lucrări programate sau Avarii.

Apă Canal 2000 SA îşi cere scuze pentru disconfortul creat abonaţilor afectaţi de aceste opriri!”, ne-a informat directorul general Mihail Marinescu.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply