Primăria Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești, vă invită să luați parte la un eveniment special dedicat Zilei Internaționale a Femeii: spectacolul „Iubita mea!”, ce va avea loc în Piața Primăriei din Pitești, pe data de 8 martie 2023, de la ora 17:00.

Recitalul muzical va fi susținut de membri ai Grupului Folk „P620” (coordonator Andrei Bulf): Bianca Stoenescu, Andra Stan, Stelian Necșoi. Prezintă studenta la actorie Lorena Dicu.

Pentru a face această zi și mai specială, în cadrul spectacolului se va desfășura și o tombolă, cu premii atractive:

  • Premiul I: o cină în familie (pentru patru persoane) oferită de restaurantul Kell’s.
  • Premiul II: o invitație pentru două persoane, la Festivalul Național de Muzică Lăutărească Veche „Zavaidoc”.
  • Premiul III: o invitație pentru două persoane la un concert al Filarmonicii Pitești.

Spectatorii pot participa la tombolă prin introducerea, în urna special amplasată în fața primăriei, a unui mesaj dedicat femeii iubite (soție/parteneră, mamă, soră etc.), semnat cu numele și prenumele participantului. Extragerea câștigătorilor va avea loc la finalul spectacolului.

Nu ratați această ocazie unică de a petrece o seară de neuitat, alături de persoanele dragi din viața dumneavoastră, și de a câștiga unul dintre premiile puse în joc!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.