Spectacol de Ziua Femeii, oferit de Centrul Cultural Pitești, în Piața Primăriei!

Primăria Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești, vă invită să luați parte la un eveniment special dedicat Zilei Internaționale a Femeii: spectacolul „Iubita mea!”, ce va avea loc în Piața Primăriei din Pitești, pe data de 8 martie 2023, de la ora 17:00.

Recitalul muzical va fi susținut de membri ai Grupului Folk „P620” (coordonator Andrei Bulf): Bianca Stoenescu, Andra Stan, Stelian Necșoi. Prezintă studenta la actorie Lorena Dicu.

Pentru a face această zi și mai specială, în cadrul spectacolului se va desfășura și o tombolă, cu premii atractive:

  • Premiul I: o cină în familie (pentru patru persoane) oferită de restaurantul Kell’s.
  • Premiul II: o invitație pentru două persoane, la Festivalul Național de Muzică Lăutărească Veche „Zavaidoc”.
  • Premiul III: o invitație pentru două persoane la un concert al Filarmonicii Pitești.

Spectatorii pot participa la tombolă prin introducerea, în urna special amplasată în fața primăriei, a unui mesaj dedicat femeii iubite (soție/parteneră, mamă, soră etc.), semnat cu numele și prenumele participantului. Extragerea câștigătorilor va avea loc la finalul spectacolului.

Nu ratați această ocazie unică de a petrece o seară de neuitat, alături de persoanele dragi din viața dumneavoastră, și de a câștiga unul dintre premiile puse în joc!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply